Serviciul de Permise Auto va scapa de cozi prin program prelungit cu publicul si pasapoarte eliberate la mall
Social

Joi nu se elibereaza permise auto, toate ghiseele din tara ale Directiei de Permise si Inmatriculari Auto sunt inchise din cauza unei defectiuni

Toate ghiseele Directiei de Permise si Inmatriculari Auto din tara sunt inchise, joi, din cauza unei defectiuni la sistemul informatic. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) precizeaza ca se lucreaza la remedierea problemei.

Si conducerea Directiei de Permise si Inmatriculari Auto sustine ca se lucreaza la remedierea situatiei si ca, imediat ce serverul va fi functional, va fi reluata si activitatea la ghisee.

„Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca se depun toate eforturile pentru remedierea situatiei in cel mai scurt timp. Imediat ce situatia va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetatenilor”, a precizat Ministerul Afacerilor Interne.

Articole asemănătoare

Cutremur in judetul Buzau. Vezi anuntul INFP

Lucy Ionesco

Servicii de recuperare medicala pentru copiii cu dizabilitati din Sectorul 6

Ioana Badulescu

Medicii de familie continua protestele. SNMF si FNPMF: Casele de asigurari de sanatate judetene NU isi vor onora obligatiile de a asigura servicii medicale pentru asigurati

Ioana Badulescu