9.2 C
România
25 octombrie 2021
CSM si Inpectia Judiciara, sesizate pentru declaratiile facute de Liviu Dragnea cu privire la influentarea unui judecator suprem
Social

Judecatoarea Camelia Bogdan, cercetata disciplinar de CSM

Judecatoarea Camelia Bogdan este cercetata disciplinar de Consiliului Superior al Magistraturii(CSM), in baza unor indicii potrivit carora ar fi incalcat legea atunci cand a participat la un seminar platit de Ministerul Agriculturii, in perioada in care judeca dosarul Telepatia, in care institutia era parte vatamata. Acum, Camelia Bogdan este cercetata de Inspectia Judiciara din cadrul CSM.

In timp ce judeca Dosarul ICA, judecatoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vatamata in Dosarul ICA si a petrecut un sejur de doua saptamani la Poiana Brasov, in perioada 21 iulie-2 august 2014, in cadrul unui program finantat de acelasi minister.

La cateva zile dupa revenirea din sejur, judecatoarea Bogdan a dat o sentinta definitiva in favoarea Ministerului Agriculturii.

Ulterior, judecatoarea Camelia Bogdan a fost audiata in plenul CSM, dupa ce a depus o cerere de aparare a reputatiei profesionale in scandalul banilor primiti de la Ministerul Agriculturii. Plenul CSM a respins cererea judecatoarei Camelia Bogdan de aparare a reputatiei profesionale.

Stiri pe aceeasi tema

Academia Romana propune simplificarea programelor scolare la toate materiile si elaborarea unor manuale coerente

Cristiana Petrariu Bota

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a primit premiul GDS

Corina Alexandru

Remus Truica si Dan Andronic, retinuti in dosarul retrocedarilor ilegale

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult