Asociatia Comunelor din Caras Severin sustine guvernul condus de Mihai Tudose: Simtim ca lucrurile se misca in teritoriu
Breaking News

Judetele afectate de furtuna vor primi ajutoare de la Guvern. Prima transa de bani va fi repartizata in sedinta de astazi

Judetele afectate de furtuna vor primi ajutoare de la Guvern. Premierul Mihai Tudose urmeaza sa aprobe, in sedinta de astazi, acordarea primei transe de ajutoare din Fondul de rezerva pentru judetele din vestul tarii afectate de furtuna de duminica trecuta. Primul-ministru a tinut sa precizeze ca toate judetele afectate de vijelii vor beneficia „de acelasi tratament”.

Premierul Mihai Tudose anuntase marti, la Timisoara, ca a amanat sedinta de Guvern de miercuri pentru joi, pentru a se putea obtine toate avizele necesare acordarii de sprijin din Fondul de rezerva pentru calamitati judetului Timis, cel mai afectat de furtuna de la sfarsitul saptamanii trecute.

”Avem actele pentru sedinta de Guvern pe care am amanat-o (…) pentru joi, ca sa putem obtine toate avizele”, a afirmat premierul.

Seful Guvernului a precizat ca a primit, marti, dosarele cu solicitarile de ajutor financiar pentru lucrari de reparatii la scolile si spitalele din judetul Timis afectate de furtuna, estimate la 1,8 milioane de lei.

”Toate judetele (afectate de furtuna – n.r.) vor beneficia de acelasi tratament”, a adaugat premierul.

Articole asemănătoare

Motoarele economice ale Europei se inchid, Germania si Franta au anuntat ca vor intra in lockdown

Lucy Ionesco

Papa Francisc a rememorat, la intalnirea cu Patriarhul Daniel, vizita Papei Ioan Paul al II-lea: Cum sa nu ne amintim strigatul spontan de „Unitate, Unitate!” care s-a auzit aici, la Bucuresti?

Lucy Ionesco

VREMEA SE SCHIMBA. ANM a emis Cod Galben de ninsori pentru jumatate de tara

Lucy Ionesco