Jumby Bay, insula privata din Antigua cu plaje de vis si peisaje luxuriante tropicale

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 22, 2015 13:07

Jumby Bay, insula privata din Antigua cu plaje de vis si peisaje luxuriante tropicale

Jumby Bay, parte a Rosewood Resort, este un refugiu de lux situat intr-un decor feeric situat pe o insula privata din largul coastei Antigua din Indiile de Vest. Accesibila numai cu barca, statiunea Jumby Bay ofera turistilor cu dare de mana o locatie ideala si autentica, cu plaje superbe cu nisip alb si imprejurimi luxuriante tropicale.

Jumby Bay este o statiune clasificata la categoria ultra-lux, in care s-au investit 28 de milioane de dolari. Jumaby Bay este dotata cu spa, locatii de cazare spatioase si complet consolidate, verande in aer liber, restaurante, baruri, case cu piscine private, terenuri de tenis si multe alte facilitati.

Pentru turistii activi, Jumby Bay ofera accesul la sporturi nautice, dar si la tenis, drumetii cu trasee de ciclism, un centru de fitness si un bazin de innot la malul oceanului. In 2012 , Jumby Bay era inclus in “Top 25 al Statiunilor din Caraibe”.

De asemenea, statiunea a fost distinsa in 2012 cu marele premiu Hideaway Raport Andrew Harper.

Jumby Bay, o lume in sine

De la descoperirea sa de catre Cristofor Columb in 1493, aceasta insula izolata de o frumusete idilica a incantat deopotriva navigatori, naturalisti, dar si romanticii vremurilor. Astazi este cunoscuta ca Jumby Bay (jumbee in Antigua inseamna spirit ludic), o oaza de lux fara seaman. Turistii ajung pe Jumby Bay dupa o plimbare cu barca care dureaza sase minute de pe coasta Antigua. Ajunsi pe aceasta insula, descopera o lume total diferita de aglomeratia din Caraibe.

Plaja Jumby Bay este perfecta, iar apa este curata si cristalina. Aici veti gasi o biodiversitate bogata si numai dupa ce veti ajunge in Jumby Bay veti realiza ca locul depaseste orice vis ati fi avut in materie de vacanta.

De precizat ca acest refugiu aflat in proprietate privata a ramas in cea mai mare parte neschimbat de secole.

Terapia de fericire

Jumby Bay este o destinatie perfecta pentru relaxare, care desi e scumpa, merita toti banii. Turistii care au ajuns in Jumby Bay spun ca vor reveni cu siguranta, deoarece Jumby Bay nu e doar o insula privata, ci o “terapie de fericire”.

Jumby Bay Island

Jumby Bay Island

Jumby Bay, terapie de fericire

Jumby Bay, terapie de fericire

Jumby Bay, destinatia perfecta pentru romantici

Jumby Bay, destinatia perfecta pentru romantici

Jumby Bay, o oaza de lux

Jumby Bay, o oaza de lux

Jumby Bay

Jumby Bay

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.