8.1 C
România
20 septembrie 2021
Stiri locale

Jurnalista Liliana Hinoveanu Ursu, realizatoare de emisiuni radiofonice la Radio Craiova, a murit in aceasta dimineata

Jurnalista Liliana Hinoveanu Ursu, realizatoare de emisiuni radiofonice din Oltenia si marcant om de cultura, a murit in aceasta dimineata, anunta Radio Craiova.

Liliana Hinoveanu Ursu este unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni radiofonice din Oltenia. Profund indurerati si socati de pierderea suferita, reprezentantii Radio Oltenia Craiova au anuntat trecerea in nefiinta a Lilianei Hinoveanu Ursu.

„Radio Oltenia anunta cu regret disparitia colegei noastre, Liliana Hinoveanu Ursu, care a incetat din viata in aceasta dimineata.

Liliana Hinoveanu Ursu a fost realizator de emisiuni, scriitor, om de cultura, formator si un om foarte dedicat Radio-ului. Echipa Radio Oltenia Craiova este profund indurerata pentru pierderea suferita si transmite condoleante familiei. Dumnezeu s-o odihneasca!”, a anuntat postul de radio, potrivit presei locale.

Foto: Radio Craiova

Stiri pe aceeasi tema

Al doilea evadat de la Curtea de Apel din Iasi a fost prins

Corina Alexandru

Cazinoul din Constanta poate fi renovat! Primarul Fagadau anunta ca lucrarile ar putea incepe in primavara

Cristiana Petrariu Bota

Unirea Principatelor Romane, evenimente la Iasi. Concert extraordinar la Casa de cultura a Studentilor

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult