Stiri locale

Jurnalista Liliana Hinoveanu Ursu, realizatoare de emisiuni radiofonice la Radio Craiova, a murit in aceasta dimineata

Jurnalista Liliana Hinoveanu Ursu, realizatoare de emisiuni radiofonice din Oltenia si marcant om de cultura, a murit in aceasta dimineata, anunta Radio Craiova.

Liliana Hinoveanu Ursu este unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni radiofonice din Oltenia. Profund indurerati si socati de pierderea suferita, reprezentantii Radio Oltenia Craiova au anuntat trecerea in nefiinta a Lilianei Hinoveanu Ursu.

„Radio Oltenia anunta cu regret disparitia colegei noastre, Liliana Hinoveanu Ursu, care a incetat din viata in aceasta dimineata.

Liliana Hinoveanu Ursu a fost realizator de emisiuni, scriitor, om de cultura, formator si un om foarte dedicat Radio-ului. Echipa Radio Oltenia Craiova este profund indurerata pentru pierderea suferita si transmite condoleante familiei. Dumnezeu s-o odihneasca!”, a anuntat postul de radio, potrivit presei locale.

Foto: Radio Craiova

Stiri pe aceeasi tema

Congresele si evenimentele medicale din Iasi au fost anulate

Cristiana Petrariu Bota

INUNDATII IN ROMANIA. Doi morti in Bacau si Vrancea, Codul rosu de inundatii, in vigoare in mai multe judete

Cristiana Petrariu Bota

Accident grav in Brasov, langa uzina Metrom, cinci persoane au fost ranite

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult