Social

Jurnalistul Cristi Tepes a murit intr-un accident rutier in drum spre Iasi

Jurnalistul Cristi Tepes a murit intr-un accident rutier produs in drum spre Iasi. Potrivit mesajelor postate de prieteni pe retelele de socializare, Cristi Tepes a murit intr-un accident produs cel mai probabil in urma unui stop cardiac.

„Cristi Tepes, care se indrepta singur cu masina spre Iasi, la o reuniune de familie largita, unde se aflau deja membrii familiei sale, a avut un accident la volan (posibil datorat unui stop cardiac) si si-a pierdut viata”, anunta site-ul crestintotal.ro.

Pastorul Daniel Branzei: M-a sunat din Virginia, Mirel Țepeș, ca să-mi spună că a murit fratele lui, Cristi Țepeș. S-a întâmplat acum trei ore într-un teribil accident de mașină. În urma lui Cristi au rămas șase copii și o soție îndurerată.

O veste sfasietoare pentru prof. dr. Marius Cruceru (Universitatea Emanuel Oradea), intr-o postare intitulata „Bocet pentru Cristi Țepeș”: Cînd am aflat am strigat: NUUUUUU, NUUUUUU, Doamne, nu pe Cristi!
Pastorul Cristian Ionescu – CRISTI ȚEPEȘ – ULTIMUL DOCUMENTAR – Călătoria lui Cristi Țepeș nu a fost lipsită de peripeții, mai ales la întoarcere când legăturile de zbor au făcut să călătorească vreo 12 ore mai mult decât s-a anticipat…..

 

Stiri pe aceeasi tema

Dorin Cocos si-a recunoscut faptele. Magistratii ICCJ dezbat astazi un nou termen in dosarul ANRP

Cristiana Petrariu Bota

Greva iminenta la Ford Craiova. Sindicatul Ford a transmis un buletin angajatilor uzinei cu hotararile luate

Ioana Badulescu

Cristiana Pirsoi, medic de familie in Craiova, s-a stins din viata in urma infectiei cu coronavirus

Cristiana Petrariu Bota

1 comment

Alexandra 13 decembrie 2015 at 5:53 pm

Prea lung pentru mine timpul imi care imi va lipsi…
Cu drag si cu durere – un gand de alinare alor sai!

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult