Life

Justin Bieber ar putea avea soarta tragica a lui Michael Jackson

Tatiana Voziouk, o fosta menajera a lui Justin Bieber, pe care acesta o avea la conacul din Carolina de Sud, a acordat un interviu, cotidianului britanic Mirror.co.uk, in care povesteste despre stilul dezordonat de viata al starului canadian.

Fosta angajata a artistului a descris amanuntit modul in care, in casa lui Bieber, se consumau medicamente, marijoana si cocktail-uri periculoase pe baza de codeina, sirop de tuse si sifon, cunoscut sub numele de „sizzurp”.

Mai mult, Tatiana Voziouk se teme ca Justin Bieber, sa nu devina un nou Michael Jackson, cu referire la sfarsitul tragic al superstarului pop.

„Sunt ingrozita ca va deveni urmatorul Michael Jackson. Daca nu se opreste acum, voi auzi intr-o zi ca el a murit.” a declarat femeia care incepuse sa lucreze pentru cantaret, in august 2012.

Tatiana, 47 de ani, a declarat ca marijoana era livrata la conacul lui Bieber ca pretex al utilizarii in scopuri medicale.

Desi fosta menajera a recunoscut ca nu l-a vazut niciodata pe Bieber consumand substante interzise, a afirmat ca i s-a interzis de catre acesta, de mai multe ori, sa arunce sticle de sirop medicinal, care contineau si codeina.

Sursa foto: ew.com

Stiri pe aceeasi tema

Gabriel Badea Paun, un roman stabilit in Franta, va interpreta rolul locotenentului Columbo in noua serie a filmului

Cristiana Petrariu Bota

Messi a devenit tata din nou. Antonella Rocuzzo a nascut un baietel

Cristiana Petrariu Bota

Omul de stiinta David Goodall va fi eutanasiat, joi, intr-o clinica din Elvetia: Oamenii ar trebui sa fie liberi sa aleaga momentul mortii

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult