K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE ONLINE. Andrei si Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy si Raul Catinas, cap de afis in Gala Respect World Series
Sport

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE ONLINE. Andrei si Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy si Raul Catinas, cap de afis in Gala Respect World Series

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE ONLINE. Gala de K1 Respect World Series a avut loc sambata, 19 Martie 2016, la Madrid. Andrei si Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy si Raul Catinas au fost cap de afis in gala de kickboxing de la Madrid. HotWeek a transmis in format Live Text cele mai importante meciuri din circuitul de K1 de la Madrid. 

In gala Respect World Series i-am vazut pe Andrei şi Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Raul Cătinaş, Claudiu Bădoi, Ciprian Şchiopu, Florin Lupu şi alţii. Andrei Stoica a luptat cu Mladen Kujundzic, în timp ce fratele lui, Bogdan Stoica,l-a avut ca adversar pe Bojan Dzepina. Raul Cătinaşl-a intalnit pe David Trallero, iar Benny Adegbuyi s-a luptat cu moldoveanul Maxim Bolotov.

Vedeti mai jos rezultatele obtinute de romani in gala Respect World Seris de la Madrid.

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE TEXT duminica, ora 00.58: Urmeaza ultimul meci al galei la categoria +95 kg: Benjamin Adegbuyi (Romania) si Maxim Bolotov (Moldova). Inainte de acest meci se anunta ca s-a schimbat decizia la Claudiu Badoi si s-a dat egalitate, desi in prima faza romanul castigase batalia. Congolezul a facut contestatie.

Maxim Bolotov este de 8 ori campion european la kickboxing, are 1.88 inaltime, 110 kilograme, 10 victorii si 2 meciuri la egalitate. Beni Adegbuyi are 31 de ani, 1.88 inaltime si 120 de kilograme. Romanul are 22 de victorii, 4 infrangeri si 15 victorii prin KO. Mr. Gentleman, cum este poreclit Beni, a debutat la profesionisti in martie 2011.

Ultimul meci de la Respect World Series Madrid a inceput. Toata lumea il considera favorit pe Beni, el a spus ca niciun adversar nu este dinainte invins si ia meciul foarte in serios. In prima reprizaBenjamin Adegbuyi pune presiune pe adversar, moldoveanul se lanseaza in atac. Beni inca nu a dat drumul la foarte multe atacuri de brat. Romanul cauta sa-l prinda descoperit pe moldovean, insa este surprins. Bolotov forteaza si ii trimite o directa pe barbie. In prima repriza, Beni a  asteptat prea mult sa atace, Bolotov a atacat permanent, Beni a incasat in plin doua directe.

A inceput repriza a doua. Beni da semne ca si-a revenit, insa trebuie sa fie atent in aparare. Bolotov bate in retragere, rasufla din greu, trage in partea cealalta a ringului. Sala ii scandeaza numele lui Beni Adegbuyi. Moldoveanul loveste cu piciorul, continua si seria loviturilor peste umar. Beni nu are o conditie fizica foarte buna si asta se vede. Se incheie repriza a doua. Prima repriza probabila a fost a lui Bolotov, insa a doua a fost cu siguranta a romanului.

A treia repriza. Beni trimite o lovitura de genunchi si se lanseaza destul de mult in atac de brate. Urmeaza o noua lovitura de picior a romanului, care insa nu este in cea mai buna forma. Se aud gongul, a fost un meci frumos facut de roman si de moldovean. Beni a fost surprins in prima repriza, poate din cauza lipsei de pregatire din ultima perioada, insa a avut mai multa claritate si luciditate in urmatoarele doua.

Decizia: Beni Adegbuyi castiga la puncte acest meci si Romania incheie cu o victorie prima gala Respect World Series de la Madrid. Au fost opt meciuri spectaculoase.

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE TEXT duminica, ora 00.50: Urmeaza meciul dintre Andrei Stoica (Romania) si Mladen Kujundžić (Croatia). Este penultimul meci al galei la categoria 95 kg. Andrei are 25 de victorii prin KO din 40. Mladen Kujundžić  din Croatia are 26 de ani si 31 de victorii. Andrei Stoica s-a pregatit in ultima vreme in SUA.

Andrei Stoica trimite o serie de brate, insa primeste doua crosee de stanga in plina figura, care il dezechilibreaza si il trimit la podea. Andrei este numarat de arbitru. Din pacate a lasat garda jos, dupa ce a avut o serie foarte buna.

Meciul se incheie mult prea repede dupa o neatentie a lui Andrei Stoica. Greseala lui Andrei l-a costat. Croatul se bucura de victorie!!!

Decizia: Mladen Kujundžić  obtine o victorie prin KO in prima repriza.

Andrei este in continuare sustinut de public.

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE TEXT duminica, ora 00.26: A inceput partida dintre Raul Catinas (Romania) si David Trallero (Spania). Este ultima intalnire romano-spaniola a serii. Meciul se desfasoara la categoria plus 95 kg.

Omul de fier, Raul Catinas are 28 de ani, 110 kg, 46 de meciuri, dintre care 40 de victorii si 33 de KO.

Spaniolul este numarat de doua ori in prima repriza. Catinas forteaza KO din primele momente de joc, nu loveste la intamplare. Prima repriza se incheie, in aceasta spaniolul Trallero a fost numarat de doua ori.

Lovitura buna a lui Catinas cu piciorul stang in cea de-a doua repriza. Croseu de dreapta foarte puternic, Trallero loveste ceva mai mult in aceasta repriza, are o tehnica buna la corp.

A treia runda. Catinas pune presiune pe adversar si trimite o avalansa de crosee stanga-dreapta. Spaniolul incepe sa cedeze fizic, cauta clinciul. Catinas nu a reusit KO in prima repriza, asa cum si-a dorit, spaniolul si-a revenit si a dus meciul pe picioare. Publicul roman e clar ca se astepta la un KO, dar iata ca David Trallero a rezistat. In reprizele a doua si a treia a lovit mai mult, insa nu intr-atat incat sa-l dezavantajeze pe roman.

Decizia: Victorie la puncte a lui Raul Catinas la categoria +95 kg! Romanul castiga meciul cu spaniolul la puncte. 

„Desi nu aveam intentia sa mai lupt in kickboxing ci in MMA, ma bucur ca am aflu aici. Nu sunt in cea mai buna forma, cred ca s-a vazut, dar ma bucur ca am castigat si am facut un show pe cinste pentru voi. Romaniaaa!”, a spus Catinas dupa victorie.

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE TEXT duminica, ora 00.05: Urmeaza partida dintre Bogdan Stoica (Romania) si Bojan Džepina (Serbia). Bogdan Stoica are deja programat un meci in luna aprilie in Olanda. Bogdan Stoica, unul dintre favoritii publicului, a reusit sa se recupereze dupa un accident de motocicleta. Este unul dintre cele mai importante meciuri ale acestei gale.

Prima repriza este una foarte buna pentru Bogdan Stoica, a stiut cand sa mareasca ritmul, nu i-a iesit din prima combinatia cu loviturile de genunchi, dar apoi l-a prins descoperit pe sarb. Dzepina a fost obligat sa asculte numaratoarea arbitrului, pus la pamant de Bogdan Stoica printr-o lovitura de genunchi dublata de un croseu de dreapta, care i-a declansat o sangerare puternica lui Dzepina.

Meciul s-a incheiat, medicul a oprit meciul, Dzepina nu reuseste sa-si opreasca sangerarea. Meciul se opreste dupa doar 3 minute.

Decizia: Victorie inainte de limita a lui Bogdan Stoica. Romanul obtine a 46-a din cariera, a 37-a inainte de limita.

„Cu siguranta vom face un nou eveniment aici la Madrid. Va multumim ca ma sustineti si sper sa ii sustineti pe toti romanii care evolueaza in aceasta seara”, a spus Bogdan Stoica dupa meci.

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE TEXT ora 23.43: Urmeaza meciul dintre Claudiu Badoi (Romania) si Nayanesh Parikh (Congo) la categoria 72,5 kilograme. Congolezul (poreclit Leul) are 42 de victorii, din care 26 prin KO. Claudiu Badoi (poreclit Printul) are 25 de ani, 30 de victorii si 7 infrangeri.

Decizia: Claudiu Badoi castiga intalnirea la puncte.

UPDATE duminica ora 00.57: S-a schimbat decizia la Claudiu Badoi si s-a dat egalitate, desi in prima faza romanul castigase batalia. Congolezul a facut contestatie. Acum probabil romanii vor face contestatie.

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE TEXT ora 23.20: Urmeaza meciul lui Ciprian Schiopu impotriva lui Lorenzo Martinez din Spania la categoria 85 de kg. Spaniolul Martinez are 27 de ani, 15 meciuri, din care 13 victorii castigate (8 victorii prin KO). Romanul Ciprin Schiopu, poreclit Dinamita, are 20 de victorii, 12 inainte de limita si 5 infrangeri.

Ciprian Schiopu ii administreaza o combinatie de crosee spaniolului, care incearca sa se apere. Un meci echilibrat, cu multe atacuri din partea romanului. Se aude galeria romanilor, insa nici spaniolii nu se fac de ras, fiind la ei acasa.

Decizia: Este egalitate in acest meci. S-au anulat reciproc cei doi luptatori, astfel ca Ciprin Schiopu si Lorenzo Martinez primesc fiecare cate o cupa.

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE TEXT ora 23.05: Adrian Garlonta urca in ring alaturi de Aristode Quitusisa, un adversar din Angola. Meciul este la categoria 85 de kilograme. Romanul de 29 de ani are 21 de lupte, din care 18 victorii.

A fost un meci tactic, cei doi parca s-au temut unul de celalalt. Loviturile lui Garlonta nu au intrat asa cum isi dorea. Pentru angolez, atacul a fost cea mai buna aparare. Adrian Garlonta multumeste publicului, adunat in numar mare la gala K1 de la Madrid.

Decizia: Aristode Quitusisa castiga la puncte intalnirea lui Adrian Garlonta.

K1 MADRID, 19 MARTIE. LIVE TEXT ora 22.55: Prima victorie romaneasca ii apartine lui Florin Lupu, prin KO tehnic in prima repriza, in fata lui Abdelilah Sobhi (Morocco). Florin Lupu a reusit sa-si adjudece a 26-a vitcorie din cariera si a 8-a prin KO.

Fight Card K1 MADRID – RESPECT WORLD SERIES:

 • Benjamin Adegbuyi (Romania) vs. Maxim Bolotov (Moldova)
 • Andrei Stoica (Romania) vs. Mladen Kujundžić (Croatia)
 • Bogdan Stoica (Romania) vs. Bojan Džepina (Serbia)
 • Adrian Gârlonța (Romania) vs. Aristote Quitusisa (Angola)
 • Raul Cătinaș (Romania) vs. David Trallero (Spain)
 • Claudiu Bădoi (Romania) vs. Nayanesh Parikh (Democratic Republic of the Congo)
 • Florin Lupu (Romania) vs. Abdelilah Sobhi (Morocco)
 • Ciprian Șchiopu (Romania) vs. Lorenzo Martínez (Spain)
 • Alex Asumu (Equatorial Guinea) vs. Saman Vaziri (Iran)
 • Edye Ruiz (Spain) vs. Youssef Mounji (Morocco)
 • Alin Văcăreanu (Romania) vs. TBA

La Madrid, Benny Adegbuyi se va lupta cu moldoveanul Maxim Bolotov, campion mondial la kickboxing.

„La ce să se aştepte telespectatorii noştri? Ce vor vedea? Spectacol! Marca World Series, adică marca Benny, Andrei şi Bogdan Stoica şi toţi ceilalţi sportivi talentaţi tineri care vin din spate. Să se aştepte la un show incendiar”, a promis Adegbuyi, citat de Digisport.

„Nu îl voi subestima, cu toate că sunt favorit, pentru că nivelul meu e destul de înalt acum. Nicio luptă nu trebuie subestimată, voi merge acolo ca şi cum aş lupta cu cel mai bun din lume. Voi încerca să termin meciul cât mai repede”, a adăugat Benny.

Pe lângă fraţii Stoica şi Benny Adegbuyi, în ring va urca şi Raul Cătinaş, care îl va înfrunta pe spaniolul David Trallero.

Andrei Stoica a declarat inaintea intalnirii ca va fi o gala de neuitat si le transmite romanilor din Madrid ca mesajele lor il motiveaza foarte mult.

“Am avut un început de an plin. Sunt mulţumit că am ajuns să mă antrenez în Suedia şi apoi în Statele Unite, la una dintre cele mai bune echipe din lume, Blackzillians. Am stat acasă foarte puţin, însă sper ca tot acest efort să fie benefic pentru gala de sâmbătă (19 martie). Îmi scriu românii din Madrid că abia aşteaptă să ne vadă, iar acest lucru mă motivează enorm. Promitem o gală de neuitat”.

Alin Panaite, preşedintele Respect World Series: „La galele din trecut am rămas fascinaţi de cum am fost primiţi la Torino şi Milano. Fraţii Stoica sunt extrem de iubiţi în Madrid şi sunt fericit pentru că prima gală Respect World Series va avea loc într-o comunitate numeroasă de români”.

Vor participa sportivi din: Serbia, Croaţia, Angola, Spania, România, Senegal, Iran, Maroc, Republica Guineea Ecuatorială, Republica Dominicană şi Republica Congo. Următoarele gale Respect World Series ar urma să aiba loc în Londra sau Milano.

RWS poster

Articole asemănătoare

Liga 1 ar putea avea 16 echipe din sezonul competitional 2019-2020

Delia Ion

Ceahlaul – Poli Timisoara 1-0 (0-0), Liga 1 – etapa 15

Bogdan

ALEGERI FIFA: Printul Ali bin Al Hussein s-a retras inainte de turul II, Joseph Blatter a castigat alegerile FIFA

Lucy Ionesco