Externe

Kate Middleton este insarcinata din nou, Printul William va deveni tata pentru a treia oara

Inca un bebelus regal la Palatul Buckingham. Printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si sotia sa Kate, ducesa de Cambridge, asteapta al treilea copil, transmite ronews.co.uk citand agentia Reuters.

Palatul Kensington a făcut anunțul în această dimineață (4 septembrie). Kate Middleton și Prințul William au deja doi copii. Este vorba despre George (4 ani) și Charlotte (2 ani).

Anunțul vine in preajma comemorarii celor 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. „Regina și ceilalți membri ai familiei sunt foarte încântați”, s-a arătat în comunicat.

Potrivit anunțului oficial al Palatului Kensington, Kate Middleton este însărcinată pentru a treia oară: „Altețele lor regale, Ducele și Ducesa de Cambridge au plăcerea să vă anunțe că Ducesa de Cambridge va aduce pe lume al treilea copil. Regina și membrii celor două familii sunt încântate de această știre. Alteța sa regală nu va mai participa azi (4 septembrie, n.r.) la evenimentul planificat la Road Children’s Center din Londra. Ducesa primește îngrijiri la Palatul Kensington”, se menționează în anunțul oficial, potrivit The Mirror.

Vezi si: Regina Elisabeta a Marii Britanii ar fi decis sa se retraga si sa-i desemneze mostenitori la tron pe pe Kate si William

În timpul primelor două sarcini, Kate a acuzat stări de rău acute, cunoscute și sub denumirea științifică Hyperemesis Gravidarum, iar simptomele au revenit în această dimineață și în cazul celei de-a treia sarcini. Din acest motiv, staff-ul Ducesei de Cambridge a fost nevoit să anuleze participarea sa la un eveniment ce urma să aibă loc în cursul zilei de 4 septembrie.

Kate Middleton este însărcinată în mai puțin de trei luni, iar anuțul oficial probabil nu ar fi fost făcut dacă ducesa nu s-ar fi simțit rău în această dimineață. Și atunci când a fost însărcinată a doua oară, ea a fost tratată tot la domiciliul regal, din motive de siguranță și confort. Sarcina lui Kate pare să-i dea programul peste cap și Prințului William, care ar vi trebuit să fie prezent la Manchester tot în decursul acestei zile, informează site-ul oficial al revistei People.

Se anunță deja o săptămână agitată pentru William și Kate. Joi, 7 septembrie, ducii de Cambridge ar trebui să-l ducă pe micul George la grădiniță.

Articole asemănătoare

Presedintele Iohannis a fost primit de Donald Trump la Casa Alba. S-a adoptat o declaratie comuna privind intarirea relatiilor Romania-SUA

Lucy Ionesco

Comisia Europeana a activat Mecanismul de Protectie Civila pentru repatrierea europenilor din China

Lucy Ionesco

Euroscepticul Nigel Farage trezeste din nou interesul britanicilor! Partidul Brexit ia fata conservatorilor si laburistilor in sondaje

Lucy Ionesco