Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD, dar razboiul inca nu a fost castigat

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 24, 2019 21:36

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD, dar razboiul inca nu a fost castigat

Klaus Iohannis, candidatul PNL care s-a clasat pe primul loc in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, cu 66,5% din voturi, potrivit exit poll-ului IRES, a spus ca victoria sa la alegeri este „cea mai categorica obtinuta vreodata impotriva PSD”. El a adaugat insa ca „razboiul nu a fost castigat” si i-a indemnat pe romani sa voteze si la alegerile locale si europarlamentare. 

„Romania a castigat. Romania moderna, Romania europeana, Romania normala a castigat astazi. Romanii au fost eroii zilei de azi, au venit intr-un numar impresionant sa voteze, e cel mai important castig pe ziua de astazi. O mentiune speciala pentru romanii din diaspora care au mers in numar extraordinar de mare la vot”, a spus Iohannis.

“Este o victorie importanta victoria de astazi. Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD. Primesc aceasta victorie cu bucurie, modestie si incredere. Le ultumesc si celor care m-au votat si celor care nu m-au votat. Voi fi si presedintele romanilor care nu au votat deloc, cu speranta ca data viitoare vor merge totusi la vot. Acum sunt multe lucruri de facut, de reparat. Va promit ca voi fi un presedinte total implicat pentru Romania”, a declarat Klaus Iohannis la sediul PNL. 

“Este o infrangere semnificativa pentru PSD. Am castigat o lupta importanta, dar razboiul inca nu a fost castigat. E nevoie sa mergem la vot si la locale si parlamentare. Abia cand PSD va fi in opozitie vom putea face o Romanie normala asa cum ne-o dorim cu totii. In Romania normala vor fi alegatorii liberali, USR PLUS, PMP, UDMR, dar si alegatorii PSD. Eu nu am un razboi cu alegatorii PSD, ci cu PSD. Ramaneti conectati, mergeti in continuare la vot in numar mare. In Romania normala trebuie sa aiba loc si cercetatorii si medicii si profesorii si muncitorii si romanii din diaspora si pensionarii. Vedeti, nu exista mai multe Romanii, exista o singura Romanie. Romania noastra, a tuturor, si cu totii trebuie sa punem umarul pentru a construi o Romanie normala. Ne vom implica cu totii si vom crea o noua majoritate parlamentara”, a adaugat Iohannis.
loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.