Klaus Iohannis ii cere lui Ponta documente medicale suplimentare

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 22, 2015 19:28

Klaus Iohannis ii cere lui Ponta documente medicale suplimentare

Presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta documente medicale suplimentare. Potrivit televiziunilor de stiri, Iohannis ar fi cerut documentele medicale suplimentare care sa ateste ca Victor Ponta are nevoie de 3 saptamani de recuperare.

Victor Ponta a tinut sa precizeze ca decizia de a ramane in Turcia pentru recuperare, dupa interventia chirurgicala suferita la genunchiul stang, nu are nicio legatura cu situatia sa juridica din dosarul penal in care este anchetat.

Vezi si: Victor Ponta nu mai este premier. I-a cerut presedintelui Iohannis sa il desemneze pe Gabi Oprea premier interimar

Premierul sustine ca avocatul sau a depus la DNA toate documentele medicale doveditoare si ca imediat dupa revenirea in tara este pregatit sa se prezinte in fata anchetatorilor daca va fi solicitat.

De precizat ca Victor Ponta a fost externat, duminica, din clinica din Turcia, insa va trebui sa respecte cu strictete sfaturile medicilor: nu va putea merge decat cu aparatura medicala, iar doua saptamani va face fizioterapie si tratamente de recuperare. Abia dupa aceea, in urma unor noi analize, medicii vor decide daca va putea merge fara aparatura medicala sau nu.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Victor Ponta explica ce i-au recomandat medicii turci si explica faptul ca luni dimineata ii va trimite presedintelui Romaniei solicitarea ca, in baza art. 107 din Constitututie, sa-l desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de premier.

Iti recomandam si: Operatia lui Victor Ponta da peste cap activitatea Guvernului

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.