Klaus Iohannis: Noi, liberalii, nu suntem asa de revolutionari cum reiese din gazete

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 1, 2013 07:43

Klaus Iohannis: Noi, liberalii, nu suntem asa de revolutionari cum reiese din gazete

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, considera ca discutiile privind iesirea de la guvernare a PNL este artificiala si a subliniat ca liberalii nu sunt “asa de revolutionari cum reiese din gazete”.

Referindu-se la discutia despre majorarea cotei unice si, implicit, la posibilitatea iesirii liberalilor din Guvern, Iohannis a declarat: “Discutia este putin artificiala. Nici PSD nu si-a exprimat o dorinta de a face acest lucru (sa majoreze cota unica de impozitare – n.red.), cum nici noi, liberalii, nu suntem asa de revolutionari cum reiese din gazete”, a spus primarul de Sibiu.

Iohannis a explicat ca in USL se discuta despre cum pot fi atrasi mai multi bani, context in care unii spun ca trebuie majorate impozitele, altii ca trebuie combatuta evaziunea, insa “nu s-a luat nicio hotarare in USL”.

Dupa parerea sa, banii pot fi strasi la buget tot cu ajutorul ministrului Chitoiu: “Prin combaterea evaziunii. Solutia este destul de simpla si apartine tot entitatii conduse de ministrul Chitoiu”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.