Lifestyle

Klaus Iohannis, pe Facebook: Noua sesiune parlamentara ne ofera sansa de a arata ca am inteles mesajul celor care au votat in noiembrie 2014

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit luni, cu presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu. Inainte de intrevederea de la Palatul Cotroceni, Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, pe care il redam mai jos.

Sesiunea parlamentară care începe astăzi ne oferă o șansă de a arăta cetățenilor că am înțeles cu toții mesajul celor care au votat în noiembrie 2014. Țara nu este a noastră, a elitei politice, și noi nu trebuie să monopolizăm instituțiile și să le folosim în interesul nostru personal. Țara este a cetățenilor români și instituțiile, Președinte, Parlament sau Guvern, trebuie să lucreze pentru ei.

De aceea, azi, în prima zi a primei sesiuni parlamentare din acest an, îi primesc la Palatul Cotroceni pe președinții celor douã Camere ale Parlamentului, domnii Valeriu Zgonea și Cãlin Popescu Tãriceanu, pentru a stabili prioritãțile legislative ale urmãtoarelor sãptãmâni și luni.

Articole asemănătoare

Un grup de elevi din Pestisani – Gorj a colindat la Parlament. FOTO

Lucy Ionesco

SFARSITUL LUMII, influentat de eclipsa partiala de soare? Vor fi tensiuni mari, pentru ca fecioara e critica

Lucy Ionesco

Despre mitul lui Aleksei Stahanov, omul care a dat nastere servilei atitudini numita stahanovism

Lucy Ionesco