7.6 C
România
15 octombrie 2021
Iohannis este in vacanta de Pasti pana in 10 aprilie
Politica

Klaus Iohannis se muta in Vila Lac 3 in ianuarie

Presedintele Klaus Iohnnis se va muta in Vila Lac 3 in cursul lunii ianuarie. Informatia este vehiculata de televiziunile de stiri, pe surse din cadrul Administratiei Prezidentiale.

Astfel, Klaus Iohannis se va muta in decursul acestei luni in Vila Lac 3, resedinta oficiala a presedintilor Romaniei, unde fostul sef de stat, Traian Basescu, a locuit vreme de 10 ani.

Amintim ca Vila Lac 3 s-a aflat in ultimele luni intr-un amplu proces de consolidare.

In luna septembrie a anului trecut, RA-APPS preciza ca renovarea vilei lui Iohannis ar costa peste un milion de euro. Si liderul PMP, Gelu Visan, a dezvaluit costurile renovarii resedintei prezidentiale, precizand ca seful statului a cerut aceasta renovare costisitoare a vilei in care a locuit si fostul presedinte Traian Basescu.

„Are motive, vrea sa stea intr-un dormitor de 500 metri patrati cu deschidere spre lac. Vila este in renovare completa, a fost dat jos un perete ca sa puna un geam imens. Structura de rezistenta a imobilului este afectata total. Isi ia un pat din strainatate, unul imens, care nu se face in Romania”, declara Visan la B1 TV, fara sa precizeze de unde are aceste informatii de culise.

De partea cealalta, Klaus Iohannis a declarat, insa, ca nu a avut solicitari deosebite pentru renovarea Vilei Lac 3, lucrarile fiind demarate la initiativa unor „specialisti”.

Presedintele Iohannis locuieste in prezent in Vila Lac 2, insa aceasta isi va pierde destinatia de resedinta prezidentiala

Guvernul a decis in luna mai ca Vila Lac 2 isi va pierde destinatia de resedinta prezidentiala si va reintra in corpul de imobile de protocol administrat de Regia Autonoma Administratia Patrimoniului de Stat (RA-APPS).

Fostul presedinte Traian Basescu a fost cel care a ocupat pana la sfarsitul lunii martie 2015 Vila Lac 3, interval pentru care actualului sef al statului, Klaus Iohannis, i-a fost acordata Vila Lac 2 drept resedinta oficiala.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Corina Cretu denunta „atacurile” la care a fost supusa in PSD si raspunde acuzatiilor care i se duc

Ioana Badulescu

Votul in cazul lui Dan Sova va fi reluat, au decis senatorii juristi

Cristiana Petrariu Bota

Cristian Tudor Popescu: Citu nu avea voie sa-si dea demisia in contextul crizei coronavirusului! PSD va beneficia enorm din acest episod ridicol

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult