KOSEM EPISODUL 33 REZUMAT DIN 2 OCTOMBRIE 2017
Viata bate filmul

KOSEM EPISODUL 33 REZUMAT, 2 OCTOMBRIE 2017

KOSEM EPISODUL 33 REZUMAT, 2 OCTOMBRIE 2017. Autoritatea sultanei Kosem este pusa la indoiala de Atike cea care indrazneste sa o intrebe de ce a luat decizia de a o trimite pe printesa unguroaica Faria la Uskudar fara a se consulta cu sultanul Murat si, mai mult decat atat, chiar impotriva planurilor acestuia. Kosem nu apreciaza o astfe de interventie din partea lui Atike si o pofteste afara din camera.

KOSEM EPISODUL 33 REZUMAT, 2 OCTOMBRIE 2017. In paralel, Kosem continua sa imparta bani din averea ei personala. Nu se mai ocupa insa personal de acest lucru si cea care face acest serviciu este Esther. Are loc insa un eveniment neasteptat cand Esther este vizitata in camera ei de un grup de necunoscuti inarmati care iau lazile cu bani si pleaca.

KOSEM EPISODUL 33 REZUMAT, 2 OCTOMBRIE 2017. Dupa ce-si revine din soc, Esther merge imediat la sultana Kosem si o instiinteaza de cele intamplate. O anunta ca fusese jefuita de niste comandanti ai spahiilor care nu ezitasera sa o ameninte pe sultana, prin intermediul ei, sa renunte la acest obicei caci, in caz contrar, vor avea grija ca sultanul Murat sa aiba parte de o soarta similara ca a fratelui sau mai mare, sultanul Osman.

Oamenii loiali Papei de la Roma nu renunta la ideea de a o reduce pe Faria la tacere astfel incat, exilul acesteia la Uskudar repreznta calea perfecta de a ataca. Auzind ca printesa fusese trimisa de Kosem la Uskudar, Murat pleaca acolo pentru a o vedea insa da doar de Margaret care ii povesteste sultanului ce s-a intamplat si ii cere sa o aduca teafara.

Evliya si Hezarfen incearca sa afle mai multe despre Lorenzo. In acest timp, sultanul Murat impreuna cu Arcasul si Armurierul reusesc sa-i gaseasca pe barbatii care o urmareau pe Faria. Printesa reusise sa se adaposteste acasa la Sinan in timp ce sultanul si oamenii lui ii ucid pe barbatii care o rapisera pe Faria.

Soldatii rebeli merg la conducatorul lor si ii aduc galbenii furati de la Esther apoi ii spun ca in curand Kosem le va face pe plac si ii va numi in posturile cerute. Kosem discuta cu Halil-pasa si ii cere acestuia sa-i gaseasca pe tradatori.

Bayazid e adus in fata lui Kosem si ii spune acesteia ca el doreste sa il ajute pe Murat si in niciun caz nu se gandeste sa-l tradeze pe fratele sau. Sultanul vine apoi in vizita la Kosem si o intreaba de ce a trimis-o pe Faria la Uskudar in ciuda faptului ca el i-a cerut sa ramana la Topkapi. Ii reproseaza ca i-a pus acesteia viata in pericol insa mama sa ii raspunde ca doar a respectat regulile haremului si ca el trebuie sa se ocupe de adevarata problema reprezentata de soldatii care se revolta impotriva dinastiei.

Ayse se intalneste cu Sinan si il intreaba cum a putut sa nu reuseasca sa o elimine pe Faria dupa ce a fost ajutat de ea. Acesta se intalneste cu Constantius si discuta despre Lorenzo. Kosem o cheama pe Ayse la ea si o intreaba daca are legatura cu tentativa de asasinat asupra Fariei. Ayse spune ca nu apoi Kosem ii da o palma si ii spune ca Murat ii va taia capul daca afla ce s-a intamplat.
Atike discuta cu Gevherhan despre Faria apoi Murat o surprinde pe sora lui luand sirop pentru somn. Incearca s-o opreasca insa ea ii raspunde ca altfel nu poate suporta pierderea sotului ei.

Kosem merge impreuna cu Arcasul si Halil-pasa acasa la un tradator si il ameninta pe acesta ca il va ucide si pe fiul lui daca nu-i spune cine sunt ceilalti conspiratori. Acesta face intocmai apoi este ucis. Arcasul ii spune sultanei ca il va informa si pe Murat despre asta. Bayazid discuta cu Sinan despre interogatoriul lui Lorenzo insa inainte ca Bayazid sa apuce sa raspunda Sinan e chemat la sultan.

Lalezar ii aduce lui Faria cadoul de la sultan. Murat vine sa o viziteze pe Ayse si pe fiul lor Ahmet si ramane sa ia masa impreuna cu acesta. Baietelul il roaga sa o lase si pe mama lui sa vina la masa pentru ca plange din seara trecuta, de cand Kosem a lovit-o.

Murat o cheama pe Ayse la el si ii spune ca stie ca ea le-a dat informatii dusmanilor despre Faria. Ayse cade in genunchi si isi cere iertare apoi Kosem intra si ea in camera si Murat ii spune ce s-a intamplat. Ii spune lui Ayse ca, daca nu ar fi fost cei doi copii, ar fi pus sa i se taie capul apoi le cere bostangiilor sa o ia pe Ayse de acolo.

Kosem incearca sa-l linisteasca pe fiul ei. Ii spune ca Ayse s-a comportat asa pentru ca il iubeste insa acum au treburi de stat de rezolvat. Murat decide sa o trimita pe Ayse la Vechiul Serai. Acolo ea se intalneste cu Armurierul si ii cere acestuia ajutorul. Sultanul primeste o scrisoare de la printul Istvan in care acesta il intreaba cum de poate proteja o criminala asa cum este Faria si il roaga sa i-o predea lui. Murat raspunde ca el este stapanul lui si ca daca nu se supune il va inlatura pe Istvan de pe tron. Acesta raspunde cu o scrisoare care il infurie pe sultan.

Murat isi anunta vizirii ca va merge la razboi impotriva lui Istvan. Bayazid ii spune ca este un lucru benefic pentru ca de mult timp un sultan nu a mai condus personal armata in razboi. Atike il intreaba pe armurier cand va incepe razboiul si acesta ii raspunde ca sultanul va conduce personal armata la inceputul primaverii.

Faria discuta cu Margaret despre cum isi poate salva mama apoi ii spune lui Esther sa nu uite ce i-a spus si sa fie foarte atenta la ceea ce se intampla in jurul sau. Bayazid ii multumeste lui Murat ca i-a permis mamei sale, sultana Gulbahar, sa se intoarca in serai.
Kosem ii spune lui Murat ca este ceva foarte important ce nu au discutat inca, si anume intoarcerea lui Gulbahar. Murat ii explica mamei sale ca Gulbahar nu se intoarce la serai ci vine doar sa-l vada pe fiul ei pentru ca este foarte bolnava.

Kosem ii reaminteste lui Murat ca in trecut Gulbahar a complotat impotriva lui ca sa-l puna pe fiul ei pe tron. Murat raspunde ca acestea sunt simple speculatii insa Kosem il intreaba de ce nu i-a cerut si ei parerea cand a declarat razboi si a decis sa-i permita lui Gulbahar sa se intoarca. Murat raspunde ca vrea sa scape definitiv de influenta ei. Kosem incearca sa-l faca pe fiul ei sa inteleaga ca ii doreste numai binele apoi amandoi se intorc si vad capul de porc incoronat pus pe tron de Faria care ii urmarea.

Articole asemănătoare

MPFM. Constantina MPFM3, aceeasi frumusete rara, la aproape doi ani distanta de cand a parasit competitia

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cassandra ii transmite fostului iubit ca l-ar vrea inapoi

Delia Ion

BRAVO AI STIL 5 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. Botezatu, inlocuit de Carmen Bruma in editia de luni

Ioana Badulescu