KOSEM EPISODUL 32 REZUMAT DIN 26 SEPTEMBRIE 2017
Viata bate filmul

KOSEM EPISODUL 44 REZUMAT, 7 NOIEMBRIE 2017

KOSEM EPISODUL 44 REZUMAT, 7 NOIEMBRIE 2017. Bayazid se intalneste cu Kasim pe culoarele palatului. Are loc un nou dialog intre ei care ii demonstreaza lui Bayazid ca nu mai are niciun aliat printre fratii lui. Merge in camera mamei lui si ii spune ca actiunile lui Sinan-Pasa l-au pus intr-o situatie vulnerabila in fata sultanului dar ca, pentru moment, a reusit sa indeparteze suspiciunile care planau asupra lui.

KOSEM EPISODUL 44 REZUMAT, 7 NOIEMBRIE 2017. Sultana Kosem merge in camera lui Murat. Sultanul o invita pe terasa tocmai pentru a vedea impreuna urmarile dezastrului cu care se confruntase capitala. Kosem ii confirma lui Murat ca totul fusese pus la cale de o mana criminala care dorea rasturnarea puterii si nicidecum o pura intamplare.

KOSEM EPISODUL 44 REZUMAT, 7 NOIEMBRIE 2017. Gevherhan si Silihtar se intalnesc din nou intr-un colt retras al palatului. Silihtar o incurajeaza si face mai multe gesturi tandre fata de sultana si, din nou, sora sultanului ii raspunde cu aceeasi moneda.

Ayse merge la Gulbahar si ii reproseaza ca, din cauza ei, atrasese mania sultanei Kosem. Faria este impreuna cu sultanul Murat in hamam si incearca sa-i alunge stresul acumulat in ultima vreme.

Kosem decide sa coboare impreuna cu boierul Haci in mijlocul locuitorilor Istanbulului. Este recunoscuta de una dintre femeile nevoiase care beneficia frecvent de o masa calda la cantina intretinuta de sultana din banii personali. Imediat insa lui Kosem i se face rau si lesina. Nu era primul semn ca era bolnava si acest lucru incepe sa-i ingrijoreze pe slujitorii ei apropiati.

Murat face o vizita in odaia lui Ayse. Sta cateva minute langa copiii sai care dormeau apoi poarta un scurt dialog cu Ayse. La final ii strange mainile cu afectiune lucru care o bucura pe mama copiilor sai. Se indreapta apoi spre sala tronului. Este intampinat pe culoar de Bayazid care isi stia lectia si se isi afiseaza loialitatea fata de sultan. Murat crede in sinceritatea fratelui sau si ii multumeste pentru loialitate.

Gulbahar vrea sa-i dea lovitura decisiva sultanei Kosem. Ii da unei cadane un mic cutit pe care aceasta sa-l ascunda ca ac de par. Ii spune ca trebuie sa ajunga in preajma sultanei si sa-i dea acesteia o lectie. Cadana este surprinsa in curand de boierul Haci cand dadea tarcoale odaii sultanei si o retine.

Gevherhan merge sa-si viziteze din nou sora insa este primita si de aceasta data cu foarte mare raceala. Ii cere explicatii si Atike ii spune Fariei sa le lase singure, decisa sa-i spuna adevarul lui Gevherhan. Cele doua surori ies in gradina palatului in timp ce Faria se duce in graba la Silihtar pentru a-i spune in ce pericol se afla.

Atike ii spune cu lacrimi in ochi lu Gevherhan ca a vazut-o in ipostaze romantice cu Silihtar, barbatul pe care ea il iubea atat de mult. Gevherhan se intristeaza intelegand ce suferita ii provocase surorii ei. Atike ii confirma ca acesta era motivul pentru care dorise sa-si ia viata caci nimic nu-i mai putea da bucuria de a trai. Apare si Silihtar insa acest lucru nu are darul de a o calma pe Atike ci, dimpotriva, o face sa sufere si mai mult.

Atike fuge de langa cei doi insa este urmata de Faria care o strange in brate si incearca sa-i asculte durerea. Gevherhan ramane cu Silihtar si ii spune ca, de acum inainte, soarta lui va depinde de bunavointa lui Atike care daca va dori sa se razbune pe ei, ii va povesti sultanului de relatia lor.

Haci o duce pe cadana in fata sultanei Kosem care o recunoaste imediat ca fiind una dintre apropiatele lui Gulbahar. O intreaba daca o spiona pentru a-i oferi informatii stapanei sale insa lucrurile iau o turnura mai putin asteptata. Cadana ridica glasul in fata sultanei si Haci vrea sa-i dea o lectie insa cadana scoate cutitul din par si se sinucide, nu inainte insa de a prevesti decaderea sultanatului lui Murat.

Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” dupa 4 martie. Incepe un nou sezon sau se termina definitiv?

Cristiana Petrariu Bota

MPFM SEZON 4. Bianca: Laurica este o mahalagioaica strambacioasa de etnie!

Bogdan

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 12 REZUMAT, 27 OCTOMBRIE 2016. Defne incearca sa se sinucida

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult