KOSEM EPISODUL 51 REZUMAT DIN 4 DECEMBRIE 2017
Viata bate filmul

KOSEM EPISODUL 51 REZUMAT, 4 DECEMBRIE 2017

KOSEM EPISODUL 51 REZUMAT, 4 DECEMBRIE 2017. Bayezid se intalneste cu seicul Ahisade la bordul unei corabii. Vrea sa afle si el ce a discutat acesta cu sultanul si cum de s-a ajuns intr-o astfel de situatie insa se trezesc langa ei cu Mehmet-Pasa insotit de garzi care le spune ca trebuie sa-l insoteasca la palat.

KOSEM EPISODUL 51 REZUMAT, 4 DECEMBRIE 2017. Gulbahar sufera in temnita nestiind care va fi soarta fiului sau ramas singur in fata primejdiilor, fara niciun fel de ajutor. Ei si slujitorului ei loial li se aduce mancare insa lui Gulbahar nu-i vine sa guste nimic in situatia in care era. O face insa servitorul ei insa imediat da semne ca se sufoca. Mancarea era otravita si nu are nicio sansa ca viata lui sa fie salvata.

KOSEM EPISODUL 51 REZUMAT, 4 DECEMBRIE 2017. Seicul Ahisade este pe tarmul marii in fata sultanului. Ii reproseaza lui Murat ca nu a avut incredere in el si ca i-a intins o cursa insa sultanul pare mai decis ca oricand sa-si lichidee toti contestatarii. Chiar daca fiului seicului cerea clementa, Murat ii face semnunuia dintre bostangii sa-si duca la indeplinire datoria. Acesta scoate o funie cu care il sugruma pe seic.

Bayezid este informat de unul dintre slujitorii de la palat despre ceea ce se intamplase cu seicul Ahisade pe malul marii. Isi da seama ca era lipsit atat de sprijinul neconditionat al mamei sale cat si de ajutorul ulamalelor. Ramasase doar Sinan Pasa care insa, in astfel de vremuri, evita sa se mai manifeste.

Departe insa de a se fi instaurat linistea in Istanbul. Chiar daca contestatarii de la palat si din jurul acestuia fusesera suprimati, nu acelasi lucru se putea spune despre cei din randul populatiei capitalei care vedea in executarea seicului o noua dovada de tiranie din partea sultanului.

CITESTE SI: KOSEM EPISODUL 52 REZUMAT DIN 5 DECEMBRIE 2017

Gevherhan este tot mai trista gandindu-se la barbatul pe care il iubea cu atata putere. Silihtar era in continuare izolat departe nu numai de printesa ci si de sultanul pe care il slujise cu atata loialitate. Primea din cand in cand vizita cate unui demnitar insa sperantele sa fie iertat de sultan erau din ce in ce mai mici.

Nici Atike nu se vindecase de dragostea pe care i-o purta lui Silihtar. Era incercata de regretul ca scandalul pe care il facuse la palat provocase izolarea lui Silihtar. Este consolata de prietena ei Faria care acum se gasea si ea in postura de a fi marginaliata de sultanul Murat.

Sultanul il cheama in sala tronului pe Bayezid. Ii cere printului sa justifice miscarile din ultima vreme care il plasau in centrul unui plan menit sa puna in pericol tronul. Bayezid ii raspunde sultanului ca nu are de-a face cu miscarile de opozitie impotriva lui si ii cere fratelui sau mai mare sa se increada in continuare in loialitatea lui.

Faria o urmareste la hammam pe tanara care parea ca-i furase inima sultanului Murat. Vede cat este de frumoasa lucru care o face sa aiba o adevarata cria de isterie caci intelegea ca aceasta se pregatea pentru a petrece noaptea in camera sultanului.

Kosem vine in fata sultanului si discuta despre soarta lui Gulbahar. Trimit dupa ea in temnita. Cand ii vede pe gardieni, Gulbahar crede ca urma sa fie executata insa vede ca este dusa in fata sultanului. Se jura in fata lui si a sultanei ca nu are nicio legatura cu uneltirile impotriva tronului. Cade la picioarele lui Murat si apoi cere indurare din partea lui Kosem.

Bayezid se intalneste cu Sinan Pasa pe culoarele palatului. Ii spune ca el si mama lui sunt acum mai in pericol ca oricand. Ii cere sa gaseasca o solute prin care mama lui sa fie scoasa din temnita chiar cu pretul unei revolte.

Gulbahar este condusa inapoi catre temnita. Pe drum o vede pe Ayse si nu ezita sa-i reproseze ca a tradat-o si ca din cauza ei este ea acum acuzata de razvratire.

Kosem il cheama si ea pe Bayezid pentru a-l avertiza ca, de aceasta data, a fost ultima oara cand s-a dat crezare loialitatii lui fata de dinastie si ca, data viitoare, daca isi vor mai face simtite prezenta planuri impotriva tronului, el va fi considerat principalul raspunzator.

Sultanul Murat o primeste in camera lui pe cadana care-i cazuse draga. O lasa sa-l incante cu un masaj relaxant apoi intre cei doi au loc momente intime. Faria isi plange tristetea pe umarul lui Atike care nu stie cum sa-i redea ambetul pe buze prietenei sale cele mai bune.

Related posts

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 16 REZUMAT, 25 IANUARIE 2016. Mehmet Emir afla ca mama lui a ordonat uciderea parintilor lui Ates

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Oana MPFM3, cina romantica alaturi de noul ei iubit

Bogdan

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 50 REZUMAT, 25 MARTIE 2016. Bahar refuza sa se impace cu Ates

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult