KOSEM EPISODUL 56 REZUMAT DIN 19 DECEMBRIE 2017
Viata bate filmul

KOSEM EPISODUL 56 REZUMAT, 19 DECEMBRIE 2017

KOSEM EPISODUL 56 REZUMAT, 19 DECEMBRIE 2017. Sinan Pasa merge in hruba in care se ascundea Gulbahar si o anunta ca printul Bayezid fusese fortat sa o execute pe Kalika, fata de care se indragostise. Gulbahar este multumita sa auda acest lucru caci realiza ca, de acum inainte, fiul ei il ura pe sultan si isi dorea sa se razbune pe fratele lui mai mare.

KOSEM EPISODUL 56 REZUMAT, 19 DECEMBRIE 2017. Ibrahim, Kasim si Atike merg in camera mamei lor. Ii cer explicatii si ea recunoaste ca sultanul Murat daduseporunca ca ea sa fie surghiunita lapalatul vechi. Ibrahim merge la grajduri acolo unde se afla Murat si ii reproseaza ca a luat o astfel de decizia fata de mama lor. Sultanul il linisteste insa imediat pe print si il asigura ca a luat cea mai buna hotarare.

KOSEM EPISODUL 56 REZUMAT, 19 DECEMBRIE 2017. Saif Nef revine in capitala. Este primmit de sultan intr-un cadru mai intim si afla de la acesta informatii foarte importante. Sultana Kosem refuza pentru moment sa se supuna poruncii date de sultan. Este incurajata de Kasim care insa nu avea nicio puterea asupra lui Murat.

Kosem viseaza ca Murat vine la ea si isi cere iertare fata de ea si ca isi retrage ordinul de surghiun. Era insa departe de adevar caci sultanul nu avea niciun gand sa-si schimbe decizia chiar daca era vorba de mama lui. Cum Kosem refuza sa paraseasca palatul, Murat merge in camera ei acolo unde erau stransi si Ibrahim, Kasim si Atike. Le spune fratilor sai sa fie lasat singur cu mama lor. O ameninta pe sultana mama cu lucrurile de care aceasta se temea cel mai mult si astfel Kosem cedeaza.

CITESTE SI: KOSEMEPISODUL 57 REZUMAT DIN 25 DECEMBRIE 2017

In scurt timp, Kosem paraseste palatul pe care-l condusese cu mana forte atat de mult timp. Isi ia ramas buna de la copiii sai, apoi de la Arcasul si pleaca spre palatul vechi insotita de boierul Haci dar si de Halil Pasa. Este privita lung de Bayezid apoi printul merge sa se vada cu mama lui intr-o padure retrasa pentru a o anunta de neintelegerile aparute intre sultana mama si fiul ei, sultanul Murat.

Sinan Pasa face o vizita in garnizoana ienicerilor pentru a vedea in ce stare de spirit sunt soldatii aflati traditional de partea printului.

Sultana trece pragul vechiului sarai, un loc resimtit din plin de Kosem drept un mare esec. Il are langa ea pe Haci, vechiul ei slujitor de nadejde care o incurajeaza insa, de acesta data, Kosem crede ca nu-i va fi foarte usor sa revina la palat.

Sanavber, noua cadana favorita a sultanului, afla cateva informatii care o invinovateau pe Faria in privinta acuzelor care i se adusesera lui Ayse, constransa cumva sa ia decizia capitala de a se sinucide impreuna cu cei doi copii ai ei mai mari. Sanavber prinde un moment in care sultanul adoarme si incepe sa scotoceasca printre documentele aflate pe biroul de lucru.

In acest timp, Bayezid inmultise vizitile facute la mama lui dar si discutiile purtate cu Sinan Pasa in vederea planului de detronare a sultanului Murat.

Sanavber ii spune aparent intamplator lui Murat ceea ce aflase despre Faria si sultanul ramane uimit sa afle aceste amanunte. Imediat o cheama pe sotia sa la el in camera pentru a discuta intre patru ochi.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 8 IULIE 2015. Oana MPFM3, generoasa in complimente cu Viorel, fostul ei iubit din competitie

Delia Ion

PROGRAM BANCI PASTE 2018. BCR a anuntat orarul de lucru in zilele de 6, 7, 8 si 9 aprilie 2018

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 DECEMBRIE 2016. Petru, in lacrimi dupa ce tatal sau l-a facut de ras: Se simte bine producatoarea emisiunii?

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult