KOSEM EPISODUL 50 REZUMAT DIN 28 NOIEMBRIE 2017
Viata bate filmul

KOSEM EPISODUL 58 REZUMAT, 26 DECEMBRIE 2017

KOSEM EPISODUL 58 REZUMAT, 26 DECEMBRIE 2017. Sanavber, noua cadana favorita a sultanului, afla cateva informatii care o invinovateau pe Faria in privinta acuzelor care i se adusesera lui Ayse, constransa cumva sa ia decizia capitala de a se sinucide impreuna cu cei doi copii ai ei mai mari. Sanavber prinde un moment in care sultanul adoarme si incepe sa scotoceasca printre documentele aflate pe biroul de lucru.

KOSEM EPISODUL 58 REZUMAT, 26 DECEMBRIE 2017. In acest timp, Bayezid inmultise vizitile facute la mama lui dar si discutiile purtate cu Sinan Pasa in vederea planului de detronare a sultanului Murat.

KOSEM EPISODUL 58 REZUMAT, 26 DECEMBRIE 2017. Sanavber ii spune aparent intamplator lui Murat ceea ce aflase despre Faria si sultanul ramane uimit sa afle aceste amanunte. Imediat o cheama pe sotia sa la el in camera pentru a discuta intre patru ochi.

Faria iese furioasa din odata sultanului dar intelege imediat ca fusese parata lui Murat de una dintre cadane. Imediat insa afla ca Sanavber, cadana preferata a sultanului, fusese cea care il intorsese pe Murat impotriva ei. Merge sa-i ceara socoteala insa rivala ei ii tine piept cu indarjire. In schimb, Fariei i se face rau si este ajutata de alte cadane sa ramana in picioare.

CITESTE SI: KOSEM EPISODUL 59 REZUMAT DIN 1 IANUARIE 2017

Sultanul se consulta cu Silahtar apoi prefera sa ramana singur in camera lui si sa reflecteze asupra deciziei pe care urma sa o ia. Se gandeste la ceea ce aflase de la Sanavber dar si la justificarile Fariei. Cugeta prelung si apoi ia o decizie.

Exilul sultanei Kosem la saraiul vechi incepe sa-si arate consecintele. Doua cadane iau dintr-un loc secret doua pumnale si intra in camera lui Kosem care atipise pe canapea. Una dintre cadane se apropie de sultana care se trezeste instantaneu. Cadana ii striga ca a venit sa duca la indeplinire porunca sultanei Gulbahar si apoi incearca sa o ucida pe Kosem insa aceasta reuseste pentru moment sa blocheze atacul.

Cand Kosem era pe punctul de a ceda, in camera isi face aparitia printul Kasim care ii taie gatul cadanei de la usa si apoi arunca pumnalul direct in cea de-a doua cadana care o atacase pe mama lui. Kosem lesina insa Kasim o ajuta sa-si revina in simturi. Sultana isi imbratiseaza fiul apoi ii spune ca a avut dreptate atunci cand i-a spus ca Gulbahar traieste. Kasim ii spune ca va merge la sultan pentru a-i spune adevarul insa Kosem il opreste si il asigura ca stie ea cum se va razbuna pe Gulbahar.

Faria este anuntata de unul dintre slujitorii de la palat ca este asteptata de sultan. Putin mirata, Faria se indreapta spre odaia lui Murat insa pe culoar vede doi calai in fata ei. Realizeaza ca sultanul daduse firman ca ea sa fie executata. Murat priveste intreaga scena dupa un paravan. Faria este strangulata de calai insa striga din toate puterile sa fie crutata caci este insarcinata.

Nu peste mult timp, Murat este prezentat in camera lui ingandurat. Vine la el o doctorita care il anunta ca a consultat-o pe Faria si ii confirma sultanului ca sotia lui ramasese insarcinata si urma sa dea nastere unui urmas.

Arcasul se prezinta imediat la saraiul cel vechi. O asigura pe sultana Kosem ca cel care atentase la viata ei va fi pedepsit insa sultana il asigura si pe el ca se va ocupa personal de aceasta problema.

Kasim merge in camera lui Bayezid. Vrea sa-l intarate pentru ca acesta sa-si dezvaluie adevaratele intentii. Il intreaba daca astepta vreo veste importanta apoi face mai multe apropouri care il irita pe Bayezid. Acesta cheama garzile pentru a-l da afara pe Kasim insa era evident ca, de aceasta data, Kasim era foarte relaxat lucru care ii sporea nelinistea lui Bayezid.

Murat o cheama in camera lui pe Faria si discuta despre situatia complicata in care se aflau. Faria intelege porunca data de sultan insa incearca din nou sa-i explice de ce luase o decizie care, pana la urma, se demonstrase a fi fatala pentru Ayse si cei doi copii mai mari ai ei si ai lui Murat.

Calfa Lalezar anunta in fata tuturor cadanelor ca Faria a ramas insarcinata spre surpinderea fetelor si mai ales spre uimirea lui Sanavber care o si credea executata pe rivala ei.

Slahtar merge la sultan insa il gaseste intr-o situatie de deruta maxima. Il ajuta sa se duca in patul lui si Murat ii povesteste ca daduse ordin calailor sa o sugrume pe Faria dar ca anulase executia in ultimul moment cand aflase ca sotia lui era insarcinata.

Sultana Kosem merge sa-l vada pe Bayezid in padure. Ii vorbeste ca de obicei, ca unui fiul al ei insa, de aceasta data, fiul lui Gulbahar nu pare a mai fi dispus sa asculte povetele lui Kosem. Ii intoare spatele si pleaca fara a-i arata respectul de altadata.

Sinan Pasa merge la Gulbahar si discuta despre situatia printului Bayezid. Amandoi isi exprima temerea ca impulsivitatea printului il va trada in fata sultanei Kosem sau in fata fratelui sau vitreb Murat, sultanul Imperiului Otoman.

Stiri pe aceeasi tema

VOCEA ROMANIEI, 16 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. A treia runda de auditii Vocea Romaniei

Delia Ion

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 15 REZUMAT, 4 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 16, LUNI 14 SEPTEMBRIE 2014. Neriman si Macit petrec o zi plina de romantism intr-o tabara de iarna

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult