KOSEM EPISODUL 61 REZUMAT, 3 IANUARIE 2018

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 2, 2018 12:29

KOSEM EPISODUL 61 REZUMAT, 3 IANUARIE 2018

KOSEM EPISODUL 61 REZUMAT, 3 IANUARIE 2018. Sultana Kosem il cheama pe Bayezid sa-i vorbeasca. In ochii ei se citea durerea faptului ca cel pe care il considerase mult timp ca fiind fiul ei cazuse prada furiei insuflate de mama lui si a dorintei de putere care il facuse sa tradeze interesul dinastiei.

KOSEM EPISODUL 61 REZUMAT, 3 IANUARIE 2018. Kasim si Ibrahim sunt pe culoarele palatului si vad trecand prin fata lor patru calai. Inteleg ce urma sa se intample si alearga spre camera in care il stiau pe fratele lor vitreg. Sunt impiedicati insa de Arcas care nu dorea ca Ibrahim, cel mai sensibil dintre frati, sa nu ramana cu un cosmar in fata ochilor.

KOSEM EPISODUL 61 REZUMAT, 3 IANUARIE 2018. Calaii isi fac aparitia in spatele lui Bayezid in timp ce sultana Kosem se retrasese pe terasa privind in gol, cu lacrimi in ochi, spre jocurile de artificii organizae in Istanbul pentru a serba victoria obinuta de sultanul Murat pe campul de lupta.

Ibrahim trece insa de Arcas si se apropie de Bayezid. Cere indurare pentru el insa Kasim il tine sa nu se apropie de calaii care deja ii aduceau sfarsitul printului nascut de Gulbahar care, in acele momente, primea deja o scrisoare prin care i se anunta executarea fiului ei, acuzat de tradare.

Sultana Faria trece prin chinurile facerii in timp ce lui Gulbahar i se permite sa inre in palat pentru a-si vedea fiul ultima oara. Are la ea un cutit si vrea sa o injunghie pe Kosem insa este oprita la timp de Arcas. Kosem ii spune lui Gulbahar ca Bayezid a fost victima ambitiei ei pentru putere insa mama indurerata ii preveseste sultanei Kosem ca va avea parte de aceeasi soarta din cauza printului Kasim.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.