Kovesi face declaratii de presa la ora 12.00, dupa ce Iohannis a revocat-o din functia de procuror-sef al DNA

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iulie 9, 2018 10:44

Kovesi face declaratii de presa la ora 12.00, dupa ce Iohannis a revocat-o din functia de procuror-sef al DNA

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, va susține astăzi o declarație de presă, de la ora 12:00. Administrația Prezidențială a anunțat în urmă cu puțin timp că a președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcție a Laurei Codruței Kovesi.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a afirmat constant, că respectă Constituția și legile țării și a acționat permanent în acest sens. Prin urmare, în executarea deciziei Curții Constituționale nr. 358/2018, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astăzi, decretul de revocare a doamnei Laura Codruța Kövesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Iti recomandam si: Iohannis o revoca pe Kovesi de la sefia DNA. Presedintele a semnat astazi decretul de revocare din functie

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, subliniază că lupta împotriva corupției nu trebuie, în niciun caz, abandonată sau încetinită. Corupția afectează viața fiecărui cetățean și dezvoltarea României. Banul public nu poate fi folosit în interes personal sau de grup, iar deturnarea resurselor publice și blocarea luptei anticorupție se traduce prin lipsa de spitale, școli, autostrăzi, administrație publică eficientă.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, atrage atenția că, indiferent de numele procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție, această instituție are obligația să-și continue activitatea în mod profesionist, la cel mai înalt nivel de performanță”, a declarat Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.