12 C
România
28 septembrie 2021
La Congresul PSD, pe locul lui Ion Iliescu a stat iubita lui Dragnea. In pauza de numarare a voturilor, "daddy" si-a adus aminte de tinerete
Politica

La Congresul PSD, pe locul lui Ion Iliescu a stat iubita lui Dragnea. In pauza de numarare a voturilor, „daddy” si-a adus aminte de tinerete

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost alături de liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, la Congresul Extraordinar al PSD, care a avut loc sâmbătă, la Sala Palatului, din Capitală. Iubita lui Dragnea a stat pe locul lui Ion Iliescu, desi nu detine nicio calitate in PSD, ci doar statutul de iubita a lui „daddy”.

Acesta și-a ocupat locul de onoare, în primul rând, alături de alte doamne din politica românească. Irina Alexandra Tanase a urmărit întregul eveniment din primul rând al sălii, unde a stat între ministrul de Interne, Carmen Dan, și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Asta deși nu are nicio calitate în PSD. Practic, singura carte de vizită a acesteia e faptul că este iubita lui Liviu Dragnea.

A fost un congres despre ură şi dragoste la PSD. Aplauzele unei săli întregi s-au împletit cu huiduielile. Micile drame ale candidaţilor, care au pierdut la Congres, au fost acoperite de bucuria celor care au ajuns să stea la masa puterii. Iar vocile protestarilor #rezist s-au auzit până în sala congresului, subliniaza Digi 24.

Candidaţi la Congres au fost mulţi, dar prea puţini s-au făcut auziţi. A vorbit însă şeful partidului mai bine de o oră. Prea mult, pentru unii.

Şi cum nu se poate Congres fără opoziţie, Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu şi Codrin Ştefănescu au jucat acest rol, încercând imposibilul: să învingă candidaţii susţinuţi de Liviu Dragnea. Insa rămaşi să vorbească în faţa unei săli goale după ce votul începuse, Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu au renunţat.

Puterea s-a schimbat în PSD, noii vicepreşedinţi aleşi au luat loc lângă lider, Viorica Dăncilă a devenit oficial numărul doi în partid, dar în centrul atenţiei a fost altcineva – iubita liderului PSD, care a stat pe locul care cândva îi revenea lui Ion Iliescu.

Profitând de pauza pentru numărarea voturilor, Liviu Dragnea şi-a adus aminte de tinereţe, mai noteaza Digi 24: Nea Popa, hai să îţi spun ceva! Eu nu am fost membru PCR, dacă mai stătea Ceauşescu, eu eram praf, că n-am vrut să mă fac…Săream gardul în armată. Nu mă duceam la film. Mă duceam la fete!

Foto: hotnews.ro

Stiri pe aceeasi tema

Lucian Isar, iubitul Alinei Gorghiu, ataca noul PNL

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Muncii, Claudia Costea, vrea sa introduca educatia sexuala in programa scolara

Cristiana Petrariu Bota

Ambasadorul SUA s-a intalnit cu ministrul Justitiei, discutiile au durat doua ore. Declaratii

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult