-9.4 C
România
17 ianuarie 2021
La Congresul PSD, pe locul lui Ion Iliescu a stat iubita lui Dragnea. In pauza de numarare a voturilor, "daddy" si-a adus aminte de tinerete
Politica

La Congresul PSD, pe locul lui Ion Iliescu a stat iubita lui Dragnea. In pauza de numarare a voturilor, „daddy” si-a adus aminte de tinerete

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost alături de liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, la Congresul Extraordinar al PSD, care a avut loc sâmbătă, la Sala Palatului, din Capitală. Iubita lui Dragnea a stat pe locul lui Ion Iliescu, desi nu detine nicio calitate in PSD, ci doar statutul de iubita a lui „daddy”.

Acesta și-a ocupat locul de onoare, în primul rând, alături de alte doamne din politica românească. Irina Alexandra Tanase a urmărit întregul eveniment din primul rând al sălii, unde a stat între ministrul de Interne, Carmen Dan, și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Asta deși nu are nicio calitate în PSD. Practic, singura carte de vizită a acesteia e faptul că este iubita lui Liviu Dragnea.

A fost un congres despre ură şi dragoste la PSD. Aplauzele unei săli întregi s-au împletit cu huiduielile. Micile drame ale candidaţilor, care au pierdut la Congres, au fost acoperite de bucuria celor care au ajuns să stea la masa puterii. Iar vocile protestarilor #rezist s-au auzit până în sala congresului, subliniaza Digi 24.

Candidaţi la Congres au fost mulţi, dar prea puţini s-au făcut auziţi. A vorbit însă şeful partidului mai bine de o oră. Prea mult, pentru unii.

Şi cum nu se poate Congres fără opoziţie, Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu şi Codrin Ştefănescu au jucat acest rol, încercând imposibilul: să învingă candidaţii susţinuţi de Liviu Dragnea. Insa rămaşi să vorbească în faţa unei săli goale după ce votul începuse, Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu au renunţat.

Puterea s-a schimbat în PSD, noii vicepreşedinţi aleşi au luat loc lângă lider, Viorica Dăncilă a devenit oficial numărul doi în partid, dar în centrul atenţiei a fost altcineva – iubita liderului PSD, care a stat pe locul care cândva îi revenea lui Ion Iliescu.

Profitând de pauza pentru numărarea voturilor, Liviu Dragnea şi-a adus aminte de tinereţe, mai noteaza Digi 24: Nea Popa, hai să îţi spun ceva! Eu nu am fost membru PCR, dacă mai stătea Ceauşescu, eu eram praf, că n-am vrut să mă fac…Săream gardul în armată. Nu mă duceam la film. Mă duceam la fete!

Foto: hotnews.ro

Stiri pe aceeasi tema

Miting PSD de sustinere a Guvernului Grindeanu: A venit momentul sa vorbim si noi!

Cristiana Petrariu Bota

Elena Udrea poate fi retinuta, dar nu poate fi arestata

Cristiana Petrariu Bota

Alegeri prezidentiale 2014: Preda o sfatuieste pe Udrea sa nu mai inventeze candidati

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult