La multi ani, Romania! Parada militara de Ziua Nationala, o impresionanta desfasurare de forte cu 3.500 de militari romani si straini, masini de lupta si avioane F-16
Breaking News

La multi ani, Romania! Parada militara de Ziua Nationala, o impresionanta desfasurare de forte cu 3.500 de militari romani si straini, masini si avioane de lupta

La multi ani, Romania! Parada militara de Ziua Nationala, desfasurata in Piata Arcului de Triumf, este o impresionanta desfasurare de forte cu peste 3.500 de militari si reprezentanti ai MApN, MAI si SRI, precum si militari din tari aliate sau partenere si peste 350 de mijloace tehnice, dar si 50 de elicoptere, avioane si celebrele F-16 ale Fortelor Canadiene.

La ceremoniile de la Arcul de Triumf au asistat peste 10.000 de oameni. La paradă au asistat, de la tribuna oficială, preşedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, ministrul Apărării, Mihai Fifor, ministrul de Interne, Carmen Dan, vicepremierul Marcel Ciolacu. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se află în zona publicului la paradă.

Printre participanţi sunt şi membri şi simpatizanţi PSD şi ALDE, aduşi cu autocarele. Ei au pancarte, steaguri tricolore, iar unii sunt îmbrăcaţi în costume populare.

Mii de oameni participă, la Arcul de Triumf, la parada militară de Ziua Naţională, care a început la ora 11.00. Oameni în vârstă şi mai ales părinţi cu copii, unii îmbrăcaţi în costume populare şi cușme, toţi au drapele mari, steguleţe din hârtie şi chiar steaguri UE.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus.  

Articole asemănătoare

PNL va ataca la Curtea Constitutionala ordonanta privind CAS si CASS privind contractele part-time

Ioana Badulescu

Rezultatele finale oficiale ale alegerilor europarlamentare 2019. Prezenta record la urne

Lucy Ionesco

Ministrul Justitiei: Nu exista decizie a CCR care sa nu fie respectata. Ateptam publicarea in Monitorul Oficial si fiecare sa isi indeplineasca obligatiile

Ioana Badulescu