Lacrimi de emotie pentru baietelul unui militar roman ucis in Afganistan. FOTO

Bogdan
By Bogdan iulie 25, 2016 17:26

Lacrimi de emotie pentru baietelul unui militar roman ucis in Afganistan. FOTO

Moment emotionant pentru baietelul unui militar roman ucis, in urma cu 6 ani, in Afganistan, in timpul executarii unei misiuni de lupta pe autostrada A1 Kabul – Kandahar. Andrei Caracuda este cercetas si isi doreste sa calce pe urmele tatalui sau, imbratisand cariera militara. 

Copilul a plans de emotie atunci cand a aflat ca editia din acest an a Taberei de vara pentru cercetasi a fost dedicata tatalui sau, sublocotenent (p.m.) Paul Caracuda.

Ministerul Apararii Nationale (MApN) a postat pe Facebook imaginea cu baietelul in lacrimi, imagine care i-a emotionat si pe internauti.

”Mergi înainte, suflet curat! Aşa cum face un bun cercetaş! Tatăl tău ar fi mândru că ai ales deja să porţi bereta de cercetaş! Foto: Reacția cercetașului Andrei Caracudă la aflarea veștii că ediţia din acest an a Taberei de vara pentru cercetaşi a fost dedicată tatălui său, sublocotenent (p.m.) Paul Caracudă, care și-a pierdut viața pe 23 iunie 2010, în timpul executării unei misiuni de luptă pe autostrada A1 Kabul – Kandahar, în Afganistan”, a scris MApN, zilele trecute, pe reteaua de socializare.

Poti citi si: MApN va schimba normele de recrutare si baremele de selectie in armata

ADMITERE 2016 la Scoala de Politie Vasile Lascar. Precizari utile pentru candidati

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.