7.9 C
România
28 octombrie 2020
Viata bate filmul

LAILA, X FACTOR 2015. VIDEO. Laila, momente de FOC pe scena X FACTOR din 18 octombrie

LAILA ABEL HAFIZ, X FACTOR 2015: LAILA a oferit un moment incendiar pe scena X FACTOR de vineri, 16 octombrie. Laila Abel Hafiz are 17 ani, este eleva si locuieste in Bucuresti. Frumoasa si extrem de sexy, LAILA a oferit un spectacol HOT la X FACTOR pe hitul „Wrecking Ball”, a lui Miley Cyrus. VEZI VIDEO LA FINALUL ARTICOLULUI.

LAILA ABEL HAFIZ, X FACTOR 2015: Si ce priveliste a oferit LAILA la X FACTOR. Fără lenjerie intimă şi cu mult curaj, asa a pasit LAILA pe scena X FACTOR si a ridicat publicul în picioare!Frumoasa araboaica va merge in etapa urmatoare.

LAILA ABEL HAFIZ, X FACTOR 2015: Mai are un an până la majorat, dar asta nu o împiedică să fie extreeem de sexy şi să aibă multă încredere în propriile forţe. Laila a reuşit să ridice publicul în picioare cu o apariţie spectaculoasă.

X FACTOR, 16 OCTOMBRIE 2015: Sarah și Majdoline, doua gemene din Maroc, pe scena X Factor

LAILA ABEL HAFIZ, X FACTOR 2015: LAILA a venit la X FACTOR imbracata cu o rochie crăpată în părţi, decolteu adânc şi un zâmbet cuceritor. Astea sunt armele secrete ale frumoasei Laila, o adolescentă cu sânge arab.

„Am ales să mă îmbrac atât de sexy, pentru că m-am gândit că trebuie să aibă impact apariţia mea”, spune Laila cu zâmbetul pe buze. Şi cine suntem noi să ne împotrivim?

LAILA ABEL HAFIZ, X FACTOR 2015:  Tata e din Iordania, iar mami e româncă. S-au despărţit din cauza diferenţelor în ceea ce priveşte religia, iar Ligia s-a întors în România. Şi e pregătită să o cucerească!

TWINS, X FACTOR. VIDEO. Nepoatele parintelui Galeriu au cantat demential pe scena X FACTOR

Concurenta păşeşte pe scenă fără emoţii şi dă drumul la spectacol pe hitul „Wrecking Ball”, a lui Miley Cyrus.

LAILA ABEL HAFIZ, X FACTOR 2015: „Apariţia ta pe scena X Factor nu m-a lăsat indiferent. Momentul tău mi s-a părut puţin strigat, ţipat”, a spus Ştefan Bănică. Are nevoie de câteva lecţii şi de ore de pregătire alături de un profesionist, dar se rezolvă uşor.

Dacă şi Louie, căţelul Deliei, a spus DA, atunci verdictul este clar. Laila merge în etapa următoareeeee!

DEEA, X FACTOR. Andreea Ienciu de la INSULA IUBIRII are FACTORUL XXX. VIDEO

 

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 75 REZUMAT, 3 IULIE 2017

Delia Ion

MERYEM EPISODUL 18 REZUMAT, 31 IULIE 2018

Ioana Badulescu

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 59 REZUMAT, 15 APRILIE 2016. Sakine afla secretul care a schimbat destinele lui Bahar si Efsun

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult