Lifestyle

LAURA BRETAN, copilul minune de la Romanii au Talent 2016! Laura este vedeta in SUA. VIDEO

LAURA BRETAN este copilul minune care a concurat in emisiunea Romanii au Talent 2016! In editia de vineri, 8 aprilie, Laura Bretan a oferit un spectacol parca ireal prin vocea sa. A interpretat „O mio babbino caro” si de la primele acorduri, juriul s-a ridicat in picioare, uimit de calitatile vocale ale fetitei de 13 ani. Timida si modesta, Laura Bretan a cantat pentru bunicul ei trecut la de curand la cele vesnice, care dealtfel a convins-o sa participe la Romanii au Talent 2016. Laura a lasat juriul in lacrimi si cu regretul ca nu mai este niciun Buton de Aur.

Dar cine este Laura Bretan? Ei bine, Laura este vedeta in Statele Unite. Locuieste la Chicago si a participat la numeroase concursuri, pe care dealtfel le-a si castigat. Vocea romancei noastre i-a uimit si pe americani, care au realizat mai multe reportaje cu viata talentatei fetite care isi are originile pe plaiuri mioritice.

Laura Bretan este cantareata de opera si printre televiziunile care au realizat reportaje despre viata si talentul ei sunt televiziunile ABC 7 si CBS din Chicago. In studio sau in platourile de televiziune, Laura a vorbit despre talentul ei uimitor si performanta la care a ajuns in prezent. Si le-a oferit americanilor o lectie suprema de talent! Vedeti mai jos VIDEO cu Laura Bretan la televiziunea ABC 7 din SUA si cu interpretarea de la Romanii au Talent 2016.

în vârstă de 13 ani, Laura Bretan este o cantareata de opera clasica, care poate aborda insa toate genurile muzicale, de la Opera, la melodii de muzica usoara ale unor artisti precum Celine Dion sau Josh Groban.

Iti recomandam: LAURA BRETAN LA ROMANII AU TALENT DIN 8 APRILIE 2016. VIDEO. Juriul Romanii au Talent, in lacrimi pentru fata din Chicago!

Laura Bretan, indrumata muzical de un profesor roman

Si-a inceput cariera cantand la varsta de 4 ani, apoi si-a perfectionat talentul extraordinar sub tutela celebrului profesor de muzica din Chicago, Cristian Dumetrana, de origine romana.

Laura Bretan este cea mai tanara cantareata de la Chicago Music Awards. A fost nominalizata pentru premiul Cel mai bun artist sub varsta de 15 ani. Laura

Laura Bretan a castigat concursul Super Top Dog pentru copii sub 14 ani. Laura a castigat pentru interpretarea perfecta a lui Puccini, Nessun Dorma. De asemenea, Laura a mai castigat celebrele concursuri Stars of Tomorrow, Amateur Night si New York City’s de la Apollo Theater.

Laura Bretan a interpretat imnul national la Chicago White Sox

In iunie 2014, Laura Bretan a interpretat Imnului National pentru Chicago White Sox de la US Cellular Field din Chicago.

ROMANII AU TALENT, 8 APRILIE 2016. Momente incredibile de talent si emotie!

De asemenea, Laura a participat la A Safe Haven Foundation’s VIP, la Music Revolution To End Homelessness and Veterans Stand Down si la Stars of Tomorrow to the Safe Haven Foundation, her favorite charity.

Juriul de la Romanii au Talent 2016 a ramas fara cuvinte din prima secunda a reprezentatiei Laurei Bretan. Acesta este momentul pentru care juratii ar fi vrut sa apese Golden Buzz, dar nu l-au mai avut la dispozitie. Cea de-a opta editie din sezonul 6 de la Romanii au Talent a adus in fata membrilor juriului o serie de numere impresionante, printre acestea numarandu-se si cel al Laurei Bretan. Un numar genial, probabil cel mai tare din toate editiile Romanii au Talent!

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

LAURA LA ROMANII AU TALENT

Romanii au talent 2016: Laura Bretan – Interpreteaza melodia O mio babbino caro pe vocearomaniei.protv.ro

Articole asemănătoare

Dirijorul roman Cristian Macelaru este noul director muzical al Orchestrei Nationale a Frantei

Lucy Ionesco

Raymond Mireasa pentru fiul meu: Grigore, esti parsiv!

Bogdan

Catalin Botezatu si-a reintalnit marea iubire. Revederea l-a aruncat in depresie

Bogdan