LAURA BRETAN IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016. Laura Bretan a primit super Butonul de Aur de la Pavel Bartos si Smiley

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 29, 2016 20:46

LAURA BRETAN IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016. Laura Bretan a primit super Butonul de Aur de la Pavel Bartos si Smiley

LAURA BRETAN ESTE IN FINALA ROMANII AU TALENT 2016! Talentata concurenta Laura Bretan merge direct in finala ROMANII AU TALENT din 3 iunie 2016, dupa ce Pavel Bartos si Smiley i-au oferit Super Golden Buzz-ul primit in premiera. Laura Bretan este prima finalista ROMANII AU TALENT 2016 si o vom revedea in marea finala din 3 iunie 2016.

LAURA BRETAN, IN FINALA ROMANII AU TALENT 2016! Asadar se anunta o finala palpitanta Romanii au Talent 2016, mai ales ca are loc o schimbare! Daca pana acum erau 15 conurenti in marea finala ROMANII AU TALENT, in 2016 vor fi 16 concurenti! Laura Bretan nu ocupa asadar locul altui concurent in finala ROMANII AU TALENT 2016.

“Sunt foarte surprinsa, multumesc”, a spus Laura Bretan, care a intrat in direct la Romanii au Talent din Chicago.

LAURA BRETAN ESTE IN FINALA ROMANII AU TALENT 2016! Avem niste copii foarte talentati, Dumnezeu ne-a oferit noua romanilor aceste talente iar noi trebuie sa stim ce sa facem cu ele pentru a ne pune in valoare. Iar concursul ROMANII AU TALENT 2016 reuseste sa o faca din plin!

Iti recomandam si: LAURA BRETAN, copilul minune de la Romanii au Talent 2016! Laura este vedeta in SUA. VIDEO

LAURA BRETAN, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. VIDEO. Juriul Romanii au Talent, in lacrimi pentru fata din Chicago!

La momentul talentatei Laura Bretan de la preselectiile Romanii au Talent, juriul a ramas fara cuvinte din prima secunda. Acesta a fost momentul pentru care juratii ar fi vrut sa apese Golden Buzz, dar nu l-au mai avut.

LAURA BRETAN ESTE IN FINALA ROMANII AU TALENT 2016! Cea de-a opta editie din sezonul 6 de la Romanii au talent a adus in fata membrilor juriului o serie de numere impresionante, printre acestea numarandu-se si cel al Laurei Bretan.

Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu și chiar și Florin Călinescu, cu toții s-au înclinat în fața unei fete de 13 ani. Adolescenta Laura Bretan a reușit să primească Butonul de Aur, în ciuda faptului că toți jurații îl folosiseră deja.

Când a urcat pe scena „Românii au talent”, nimeni nu bănuia cât de talentată este Laura. În prima secundă a prestației ei, publicul a amuțit de uimire. „Mi-au țâșnit lacrimile din prima secundă”, a afirmat Mihaela Rădulescu, la sfârșit.

Vocea incredibilă a Laurei Bretan i-a ridicat pe toți în picioare, și i-a lăsat cu lacrimi în ochi. Când a început să cânte, Florin Călinescu s-a ridicat în picioare, contrariat de ceea ce auzea. „Nu pot să cred!”, a exclamat juratul.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.