14.8 C
România
27 octombrie 2020
Laura Chiriac
Lumea Facebook

Laura Chiriac: Daca lumea ar fi fost condusa de mama mea, criza alimentara mondiala n-ar mai fi amenintat planeta

Purtatorul de cuvant al ALDE, Laura Chiriac, a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu privind rolul femeii in societate, despre discriminarea femeii in politica si despre puterea de munca, devotamentul si consecventa ca valori ale femeii din Romania.

Cititi comentariul integral mai jos:

„Cred ca daca lumea ar fi fost condusa de bunica, matusa si mama mea, criza alimentara mondiala n-ar mai fi amenintat planeta, fiindca ar fi gatit bunica oale pantagruelice de supa de pui cu galuste si patrunjel. Gripa aviara n-ar fi existat, pentru ca ar fi avut mama grija sa indoape pasarile cu paracetamol, asa cum facea cu mine in copilarie, iar copiii n-ar fi umblat niciodata dezbracati, pentru ca le-ar fi croit matusa mea haine, la fel cum imi croia mie cand aveam dimensiunile papusilor.

Dincolo de proiectiile noastre ideale si de reprezentarea subiectiva legata de rolul femeii in societate, nu cred ca avem nevoie de „cote impuse”. „Discriminarea pozitiva” a femeii in politica, nu e dominanta unei societati consolidate. Si aici, ca si in alte domenii, Romania are nevoie sa se vindece.

Vezi si alte articole din Lumea Facebook

Trebuie sa recunoasteam ca sunt in aceasta lume femei cu rani mult mai adanci decat in societatea romaneasca. Din pacate, grupurile infractionale organizate care au patat politica si au pagubit economia, nu le-au ocolit pe femeile din tara noastra.

Insa respectul de sine, puterea de munca, devotamentul si consecventa sunt valori pe care multe romance le-au rafinat si le-au exportat in Occident, fara se se prevaleze de vreun scut protector sau de vreo rampa de lansare predestinata”

Stiri pe aceeasi tema

Mirel Palada, dupa ce Ciolos a retras-o pe Guseth: Sa sara cineva sa-i spuna ca e o greseala elementara. Puterea lui many-to-one te striveste

Cristiana Petrariu Bota

POZITII SPECTACULOASE DE SEX. Invata sa faci sex in pozitia TIGRUL. Femeile o adora!

Delia Ion

Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor a devenit un ghiveci de ambitii, considera Traian Basescu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult