Laura (Condrea) Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea: A fost agent SIE! Am fost amenintata ca daca dau declaratii, o sa am de suferit

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 26, 2016 12:03

Laura (Condrea) Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea: A fost agent SIE! Am fost amenintata ca daca dau declaratii, o sa am de suferit

Laura (Condrea) Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, a facut dezvaluiri incredibile, joi, in fata Tribunalului Bucuresti. Fosta sotie a lui Dan Condrea a rupt tacerea si a facut o serie de declaratii socante, inclusiv ca patronul Hexi Pharma era agent SIE, dar si ca un agent a sunat-o si a amenintat-o ca daca da vreo declaratie, va avea de suferit. Laura Georgescu a stat de vorba cu jurnalistii, in aceasta dimineata, iar declaratiile ei nu fac decat sa adanceasca misterul.

Femeia spune ca stia de cativa ani de situatia dezinfectantilor Hexi Pharma. Concentratia a aflat-o din calcualtorul de acasa.

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a mai declarat că omul de afaceri plătea TVA la DIPI, serviciul secret din cadrul MAI, potrivit evz.ro. Redăm mai jos discursul Laurei Condrea:

”Am prezentant în fața instanței de judecată probele de filaj. Eu la nunta mea am avut ofițeri SRI. Acesta era mediul în care mă învârteam. Dan Alexandru Condrea a fost filat, la fel ca și mine. Este doar o probă ca să liniștim un pic lucrurile. George Maior trebuie să știe cel mai bine. Solicitați un punct de vedere în SUA. Părinții mei prin prietenii lor erau în anturajul ceaușeștilor. Tatăl meu era ofier militar.

Domnul Condrea a vrut să divorțeze, eu nu am vrut. Nu am avut cum să îl împiedic. Divorțul, s-a încheiat divorțul. Fetița era la mine în brațe duminică seară în momentul în care s-a întâmplat accidentul. Dan Condrea nu m-a mai sunat de ani de zile. Am fost sunată, cred, de un ofiter CIA, că dacă dăm declarații o să avem amândouă de suferit. Brândușa Constantin o cheamă. La mine a fost o singură solicitare verbală. A fost filat și de SRI.

Toate chiriile pe proprietăți le încasau Dan Condrea și Ileana Ulinciuc. Eu i-am transmis lui Cătălin Tolontan scan-uri cu documentele în care se demonstra că produsele hexi erau diluate. Acum am cerut instituire de urgență a copilului. Nu puteam să cer reîncredințare. Nu mai exista vreo relație între mine și Dan Condrea. Nu răspundea niciodată la mesaje, mailuri și telefoane.

Citeste si: Romchim, un altfel de Hexi? Un medic de la Elias a descoperit 2 milioane de bacterii de hazna pe mililitru de dezinfectant

Cauza oficiala a mortii lui Dan Condrea. Ce au scris medicii legisti pe certificatul de deces

 

Ea nu crede că Dan Condrea și-a luat viața. El era activ. Eu am fost pasivă. Dacă îl speria presiunea nu mai înființa 10 firme. Dacă el era un tip sensibil la stres nu mai făcea 10 firme. Eu am formulat de fiecare dată când copilul a fost luat la bătaie am făcut plângeri penale.

O băteau, dar nu în fiecare zi. Sunt probe pentru agresiune, tentative de omor. Acum mă simt amorțită, nu mai simt nimic. Am foarte mult de lucru. Am de făcut acțiuni.

Dan Condrea avea în jurul lui oameni din SRI, SPP. Și prietenul meu cel mai bun până la căsătorie era ofițer SRI. Copilul a fost abuzat. Ea nu discuta cu nimeni înafara familiei. E copil mic de 9 ani, nu umblă singură pe stradă. Importante sunt măsurile protective.

Sunt foarte supărată pe Dan Condrea. Dacă nu divorța trăia. Eu nu îl lăsam singură la volan. Dacă mă asculta, trăia. E iluzia mea de medic că puteam să-l salvez. Condrea plătea TVA la mașinile DIPI. Condrea plătea pentru protecția DIPI. În cazul Hexi Pharma, protecția a venit de la Camera de Sănătate din Parlament, de la domul Georgescu. Eu dețin backupuri până în decembrie 2008 din calculatorul lui dea acasă și din Traian. Le pot da la SIE, dar cu rugămintea să mi le dea înapoi.

Eu am avut o presimțire de ceva mult mai sumbru… am aflat din calculatorul de acasă. Nu am putut să deschid fișierul pentru că fișierele erau de Linux, iar eu utilizam Windows. L-am întrebat pe Condrea dacă era agent SIE. L-am întrebat și mi-a spus.

Știu sigur că mai există alte conturi. El mi-a spus că a trimis bani într-un off shore din SUA. Ofițerul SIE nu se expune, e ofițer acoperit”.

Poti citi si: Cadavrul lui Dan Condrea, reconstruit de legisti. In sala de autopsie, Uliana Ochinciuc a fost filmata

Ea e femeia care stie toate secretele lui Dan Condrea. De ce moartea lui Condrea ii scapa pe toti

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, in stare de SOC. FOTO

Laura Condrea, fosta sotie a lui Dan Condrea, mesaj despre fiica lor si implicarea SRI

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.