reghecampf-fcsb
Sport

Laurentiu Reghecampf a anuntat numele jucatorilor pe care nu se va baza in cea de-a doua parte a sezonului

FCSB isi reia pregatirile miercuri, 4 ianuarie, pentru cea de-a doua parte a sezonului competitional 2016-2017. Antrenorul Laurentiu Reghecampf a anuntat deja care sunt jucatorii pe care nu se va mai baza in continuare, unii dintre ei fiind veniti in vara lui 2016 in postura de titulari siguri in formula de baza a vice-campioanei Romaniei.

Primul dintre cei care au parasit echipa este fostul capitan Alex Bourceanu caruia i-a expirat contractul cu FCSB iar clubul nu i-a oferit o prelungire a intelegerii. Nici Golubovici, Aganovici, Dan Popescu, Mitrea si Enceanu nu fac parte dintre jucatorii pe care Reghe ii mai vrea in lot, toti urmand a evolua in viitor la alte echipe.

Cel mai probabil, lotul cu care FCSB va aborda ultimele etape din sezonul regulat si play-off-ul nu ii va cuprinde nici pe Mihalecea, Ontel, Vilceanu si Chitosca insa acestia nu vor fi trasferati la alte echipe ci doar imprumutati pentru a avea mai multe meciuri in picioare.

FCSB va efectua doua cantonamente de pregatire in aceasta iarna, ambele in Antaya, prumul dintre ele in perioada 5-18 ianuarie iar cel de-al doilea intre 22 ianuarie si 3 februarie.

Pana la debutul in Liga 1, FCSB va sutine sase partide de verificare, dupa urmatorul program: FCSB – Qarabag (18 ianuarie),  FCSB – Vardar Skopje (24 ianuarie), FCSB – Terek Groznii (26 ianuarie), FCSB – Slovan Bratislava (28 ianuarie), FCSB – Wisla Cracovia (31 ianuarie) si FCSB – Hajduk Split (2 februarie).

Articole asemănătoare

Romania – Danemarca, 31-30! Tricolorele s-au calificat in semifinalele CM de handbal

Lucy Ionesco

Valentin Constantinescu, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti sportivi, a murit. Era corespondent Radio Romania

Bogdan

Muhammad Ali a murit! Campionul mondial la box suferea de Parkinson de 32 de ani

Lucy Ionesco