Lavinia de la Mireasa pentru Fiul Meu, dama de companie? Dezvaluiri SOC despre ce facea Lavinia la Milano

Bogdan
By Bogdan mai 25, 2016 15:27

Lavinia de la Mireasa pentru Fiul Meu, dama de companie? Dezvaluiri SOC despre ce facea Lavinia la Milano

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Lavinia, concurenta in showul matrimonial Mireasa pentru Fiul Meu 2016, ar fi fost dama de companie in strainatate. Cel putin asta sustin gurile rele, care au trimis un email catre staff-ul emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu in care relateaza ca Lavinia nu a fost prezentatoare de moda la Milano, ci dama de companie.

Cat de reale sunt aceste informatii? Lavinia a negat acuzatiile. In partea a doua a emisiunii de miercuri, 25 mai, persoana care a lansat aceste acuzatii a facut o serie de dezvaluiri socante. Telespectatoarea se numeste Andrea si spune ca este tot din Arad. Ea sustine ca verisoara ei a lucrat intr-un club de noapte cu Lavinia, care era dama de companie si de consumatie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. A lucrat cu verisoara mea intr-un club de noapte. Inainte sa intre in competitie, a primit o anumita suma de bani de la clientul fidel“, a sustinut o telespectatoare intr-un email. Femeia a lasat si un numar de telefon pentru a fi contactata.

Sunt o cunostinta a concurentei Lavinia. Stau tot in Arad. As vrea sa-i cada masca. Cand spunea ca era fotomodel la Milano, a mintit. A lucrat cu versioara mea intr-un club de noapte, unde era dama de companie si consumatie. A cunoscut un italian, casatorit si cu trei copii, acesta a divortat de sotie. Lavinia nu s-a schimbat. Sper sa dati emailul meu ca sa-i cada masca de pe fata“, a continuat telespectatoarea.

Iti recomandam si: MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Eduard si Lavinia au incalcat regula 25? VIDEO cu cei doi in ipostaze fierbinti

Lavinia, concurenta MPFM 5, fotomodel la Milano. VIDEO

Este total neadevarat. Eu stau de la 19 ani in Italia, am stat cu fostul meu logodnic si cu unchiul meu. Lucra cu unchiul meu la o firma de constructii“, a spus Lavinia in replica.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Ce spune Andreea in direct

Tin sa va spun ca inregistrarea este de la caminul cultural din Arad. O stiu prsonal, clasele 5-8 le-am facut impreuna. Am aflat de la verisoara mea ca nu era insotitoare de bord, ci dama de companie. Mie nu mi-a venit sa cred si am ramas stupefiata. Nu sunt minciuni, o sa trimit si poze. Este falsa. Mama ei lucra cu mama mea intr-o macelarie. Mama mea o sa intre in direct

In clubul de noapte unde lucra, un client s-a indragostit de ea. Sotia lui i-a prins in fapt la hotel. A fost un act violent din partea doamnei fata de Lavinia. Sunt poze facute din club, inclusiv cu acel domn care are 67 de ani. Ii spun lui Eduard ca partenera pe care si-a ales-o nu e ce are el nevoie. Nu e ceea ce pare, merita ceva mai bun“, a continuat Andreea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Reactia Laviniei dupa ce Andreea a intrat in direct

N-am umblat cu niciun barbat de 67 de ani. Nu, e total gresit. Lumea in care traim, prejudecatile exista“, a spus Lavinia.

Un concurent din Casa Mireasa pentru Fiul Meu, acuzatii grave la adresa staff-ului

Verisoara mea avea un iubit la momentul acela. Era si ea dama de companie, ea spunea ca este fotomodel pe pasarela la Milano. As vrea sa o intreb pe Lavinia. Suferi de amnezie, ori vrei sa te scoti, vreau sa-ti spun ca in urma cu 2 ani jumatate eu m-am intalnit cu tine in autocar inainte sa pleci. Mi-ai zis ca o sa tinem legatura prin telefon. Eu chiar am lucrat ca fotomodel 9 ani de zile pe o pasarela reala in Milano“, a mai spus Andreea, cea care sustine ca o cunoaste pe Lavinia.

Unde mergeam cu autocarul?“, a spus Lavinia. “In Italia”, a raspuns Andreea. “Gresit. Mergeam in Germania draguta mea si nu mergeam cu autocarul, ci cu avionul“, a spus Lavinia.

O sa vina si pozele, am avut niste probleme si nu le-am putut trimite. Am primit amenintari, mama ta are un dosar penal pentru ca mi-a fost sparta masina. Mama Laviniei a platit doua persoane de etnie roma sa-mi vandalizeze masina. Am trimis acest email de mai bine de o luna, nu inteleg de ce a fost dat abia acum“, a continuat Andreea.

Pana aici, te rog frumos. Te rog sa-mi lasi familia in pace“, a reactionat nervos Lavinia.

Eu si cu tine am fost colege de scoala. Stie foarte bine la ce scoala. Scoala la care am fost eu si ea este una singura. E scoala nr. 12.“, a spus Andreea.

Gresit. Nu ai nicio informatie corecta. Esti o mincinoasa“, a continuat Lavinia.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.