Lavinia Sandru baga divort de Darius Valcov

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 14, 2015 16:54

Lavinia Sandru baga divort de Darius Valcov

Darius Valcov primeste o noua lovitura. Sotia sa, Lavinia Sandru, a decis sa divorteze de Darius Valcov, desi cei doi nu mai formau un cuplu de aproximativ trei ani. Cu o cariera in politica terminata dupa ce a intrat in atentia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Darius Valcov va fi de acum incolo singur.

Dupa trei ani de cand cei doi nu mai formeaza un cuplu, Lavinia Sandru si Darius Valcov au divortat, initiativa apartinandu-i chiar Laviniei Sandru. Potrivit Cancan, divortul s-a produs la notar.

“Sunt despartiti din punct de vedere legal, totul s-a petrecut la notar. Totul a fost facut in secret, iar Lavinia este extrem de discreta in ceea ce priveste viata ei personala. M-as bucura insa sa fie adevarat, pentru ca ea nu merita sa fie tarata in atata noroi. Darius Valcov a inselat-o de atatea ori, iar ea a suportat de dragul fiicei lor. Acum este relaxata, nu mai sufera. Nici nu il uraste pe fostul ei sot, pentru ca este tatal fiicei sale, a unicului copil”, a declarat o sursapentru Cancan.

In anul 2005, Lavinia Sandru s-a casatorit cu politicianul Darius Valcov, iar nasi de cununie au fost Cozmin si Gabriela Gusa. Pe atunci, cei doi nu se bucurau de celebritate la fel ca acum si incercau sa isi consolideze o cariera in politicia.

Dupa un an de casatorie intre Lavinia Sandru si Darius Valcov, a venit pe lume si singurul lor copil, Sara Gabriela.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.