Lavinia si Eduard au dezvaluit in sfarsit daca au incalcat Regula 25 in Casa MPFM: A fost cu finalizare! Vigilenta lasa de dorit!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 29, 2016 15:33

Lavinia si Eduard au dezvaluit in sfarsit daca au incalcat Regula 25 in Casa MPFM: A fost cu finalizare! Vigilenta lasa de dorit!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 AUGUST 2016. Cele trei cupluri finaliste ale sezonului 5 Mireasa pentru Fiul Meu s-au strans, luni, in studio pentru a vorbi despre iubire, despre nunta si despre perioada petrecuta in Casa. Asa s-a ajuns si la mult-disputatul subiect al incalcarii Regulei 25 de catre cuplul Lavinia si Eduard. Cei doi au dezvaluit, in sfarsit, daca au incalcat sau nu regula.

“Ati incalcat regula25”, a intrebat nerabdatoare prezentatoarea Paula Chirila. Cei doi au raspuns ca au ajuns in punctul de 24,9%. Lavinia chiar a mers mai departe si a marturisit ca au fost atingeri cu finalizare.

“24,9. Noi chiar ne apropiam, nu ne puteam abtine. Cu toata rusinea si tot respectul. 24,9, atat a fost. Nu avem frica de camere”, a spus Lavinia.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 AUGUST 2016. “M-ati vazut vreodata mai relaxat ca acum? Chiar n-am incalcat regula. Ne-am atins, ne-am mangaiat. Mai ales in piscina. Dar doamna Paula, nu s-a intamplat nimic, stati linistita”, a punctat si Eduard.

Paula a insistat: “Toata echipa statea cu ochii pe voi pe toti. La prima petrecere era Eduard cu o privire pierduta de ziceai ca acum…”.

Lavinia a venit cu explicatii incendiare: “Sub patura a fost doar preludiu. A fost de multe ori si cu finalizare, stati linistiti. M-a mai intrebat doamna Mirela si am zis. N-a fost penetrare”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 AUGUST 2016. Paula a fost, apoi, curioasa sa afle unde mai trebuie puse camere de filmat, astfel incat fiecare unghi sa fie practic supravegheat. Lavinia a raspuns ca sunt camere peste tot, doar ca vigilenta celor din echipa MPFM lasa de dorit.

“Sunt camere bine situate, doar ca vigilenta lasa de dorit. Noi, cand Emilia ne-a acuzat, de fapt ne atingeam, ne mangaiam. A fost mai intens, dar n-a fost nimic. In schimb nu era nicio camera pe noi”, a spus ea.

Eduard a continuat: ” Daca vroiam sa mergem mai departe, se putea, mai ales cand eram multi”.

Lavinia si Eduard vor pleca la Brasov, apoi la bunicii ei din Pastraveni (jud. Neamt), dupa care vor merge la Arad, acolo unde vor sta mai mult.

Vezi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 AUGUST 2016: Mihaela si Constantin pregatesc marea surpriza!

Adriana si Valentin Turcuman, nunta anului 2016 la Mireasa pentru Fiul Meu! VIDEO

Primele imagini cu Lavinia si Eduard dupa nunta

Florin Boncota, lovitura sub centura la Antena 1 in ziua finalei: Ce sa fac, nunta regizata?

Cele mai frumoase imagini video cu Adriana si Valentin de la nunta anului 2016, la Mireasa pentru Fiul Meu

Uite cum a fost Finala de sambata a show-ului MIREASA PENTRU FIUL MEU

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.