Legea 284/2010 a salarizarii unice va fi modificata de Guvern

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 16, 2015 14:06

Legea 284/2010 a salarizarii unice va fi modificata de Guvern

LEGEA SALARIZARII VA FI MODIFICATA DE GUVERN. La nivelul Executivului a fost creat, in urma cu doua saptamani, un grup de lucru care sa lucreze o varianta clara privind modul de salarizare al administratiei publice, a anuntat, luni, ministrul Muncii, Rovana Plumb, care a adaugat ca Guvernul va revizui in 2015 Legea 284/2010 privind salarizarea unitara, astfel incat aceasta sa fie aplicabila din 2016.

“Ne-am propus ca in anul acesta sa revizuim Legea salarizarii unitare. Ce pot sa va spun este ca acum doua saptamani, la nivelul Guvernului, s-a creat un grup de lucru, care a fost aprobat prin memorandum, grup format din reprezentanti ai ministerelor Dezvoltarii si Administratiei, Finantelor si Muncii, astfel incat, in momentul in care scoatem o viziune clara in ceea ce priveste modalitatea de salarizare a administratiei publice, sa intram in dezbatere cu dumneavoastra, cu Asociatia oraselor, a minicipiilor, dar si cu celelalte sectoare bugetare – educatie, sanatate”, a spus Rovana Plumb.

HotWeek.ro iti recomanda si: Noi locuri de munca, promise de Ministerul Muncii pana in 2016

Ministrul Muncii a mai precizat ca Guvernul va tine cont de propunerile in acest sens inaintate de primari.

“Vom tine cont de propunerile dumneavoastra, am deja o propunere pe modalitatea de salarizare a administratiei publice locale si vom continua dialogul astfel incat, incepand cu 2016, sa putem sa punem in aplicare o noua viziune in ceea ce priveste salarizarea sectorului bugetar in Romania.

Ne-am propus ca obiectiv ca pana la sfarsitul lui 2015 sa venim in fata Romaniei si a romanilor cu o vizuune foarte clara in ce priveste modalitatea de salariare. Stim care sunt problemele, stim cat de mici sunt salariile”, a mai spus Rovana Plumb.

HotWeek.ro iti recomanda si: 13 aprilie 2015 poate fi o zi cu noroc pentru romani

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.