Legea darii in plata, promulgata de presedintele Iohannis

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 28, 2016 12:38

Legea darii in plata, promulgata de presedintele Iohannis

Legea darii in plata a fost promulgata, joi, de presedintele Klaus Iohannis. Tot astazi, Legea darii in plata va fi publicata in Monitorul Oficial, potrivit anuntului facut de seful statului la Palatul Cotroceni.

“Am promulgat această lege şi astăzi va fi publicată în Monitorul Oficial”, a declarat Iohannis, adaugand ca legea darii in plata reexaminată de Parlament este în regulă.

“Această lege a ajuns iniţial la mine şi am retrimis-o în Parlament cu câteva observaţii. La momentul respectiv, după părerea mea, legea nu a fost foarte bine elaborată. Parlamentul a luat în considerare aceste consideraţii, a modificat legea corespunzător şi mi-a retrimis legea în forma nouă. Am apreciat faptul că Parlamentul a ţinut cont de observaţiile mele şi consider că legea în forma în care a ajuns la promulgare este în regulă”, a spus şeful statului.

Legea darii in plata a fost votata de Camera Deputatilor. Ce prevede

Totodată, preşedintele Klaus Iohannis a mai anunţat joi că a semnat decretul privind numirea lui Augustin Lazăr în funcţia de procuror general al României. Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a transmis săptămâna trecută preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Augustin Lazăr în funcţia de procuror general al României.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.