LEGEA PAMANTULUI
Viata bate filmul

LEGEA PAMANTULUI 18 MAI 2015, EPISODUL 32 REZUMAT. Zilan vrea sa o impuste pe Dicle

Zilan isi simte din ce in ce mai nesigura pozitia sa la conac. Isi da seama ca venirea in casa a lui Ceylan dar si noul statut al lui Dicle ii va aduce numai probleme astfel incat se gandeste cum trebuie sa actioneze.

Furia ei se manifesta in primul rand fata de Dicle la care se repede sa o paruiasca in momentul in care o vede in preajma lui Kadir. Kadir le desparte fara insa a stii ca acesta este doar inceputul unui lung lant de incidente.

Ceylan pare si ea debusolata de noile schimbari din viata ei. Il cheama pe Halil pentru a o sfatui cum trebuia sa procedeze in continuare. Nu mica i-a fost mirarea lui Ceylan cand afla ca in curand Kadir va trebui sa se casatoreasca cu Dicle.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: LEGEA PAMANTULUI 19 MAI 2015. Ceylan se decide sa se predea lui Hasan

Zilan isi continua razboiul pornit impotriva lui Dicle. Face rost de un pistol, merge in camera lui Dicle si o ameninta ca o impusca. Scaparea lui Dicle ste Binnaz care vede scena si alarmeaza intrega casa.

Toti apropiatii incearca sa o convnga pe Zila sa renunte la gest, fara insa a avea succes. Celil se decide sa actioneze decisiv si se repede asupra pistolului reusind sa devieze glontul in tavan.

CITESTE SI: LEGEA PAMANTULUI 15 MAI 2015, EPISODUL 31 REZUMAT. Kadir este nevoit sa o ia de sotie pe Dicle dupa moartea lui Omer

Acum, dupa ce ca descoperisera lipsa lui Dyiar, mai aveau de rezolvat si problemele primei mirese a casei. Dicle este din ce în ce mai deznadajduita si va ajunge sa scrie o scrisoare lamuritoare si sa recurga la un gest extrem, de data asta de-adevarat. Insa este gasita la timp si dusa la spital.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 MARTIE 2015. Roxana acuzata ca s-a cuplat cu Andrei la cererea expresa a matusii

Delia Ion

PROGRAM SUPERMARKETURI CRACIUN 2015 SI REVELION 2016. PROGRAM CARREFOUR, KAUFLAND, CORA, LIDL, BILLA 25, 26, 27 DECEMBRIE 2015 DE SARBATORI

Lucy Ionesco

PASTE 2016. Secrete pentru oua rosii frumoase de Paste. Cum se vopsesc ouale, fara efort

Lucy Ionesco