LEGEA PAMANTULUI
Viata bate filmul

LEGEA PAMANTULUI 19 MAI 2015, EPISODUL 33 REZUMAT. Ceylan se decide sa se predea lui Hasan

Ceylan pare a nu face foarte bine fata tensiunii momentului si ia decizia de a pleca la Adana, pentru a i se preda lui Hasan. Ceylan nu vroia insa sa-i spuna adevarul lui Kadir astfel incat intrebata de acesta ce are de gand i-a repetat ca are intentia de a pleca la Istanbul.

Tanara nu pleca insa fara a se vedea si cu Leyla pe care o gaseste jucandu-se cu un catel oferit in dar de Halil. Lui Kadir i se par suspecte miscarile lui Ceylan si incepe sa o urmareasca.

Dyiar se afla in masina lui Emin Ali. Ii cere acestuia sa opreasca masina si sa intoarca parca nestiind ca acest lucru este imposibil. Emin decide sa opreasca automobilul intr-o zona pustie si o incuie pe Dyiar intr-o casa de la care are cheile.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: LEGEA PAMANTULUI 20 MAI 2015, EPISODUL 34 REZUMAT. Emin Ali o tine in continuare prizoniera pe Dyiar

Incepe sa se poarte agresiv cu Dyiar care nu-si accepta situatia si vrea sa scape de el. La un moment dat, o pune pe pat si vrea s-o sarute, dar ea se preface ca-i este rau. Emin Ali o crede si pe neasteptate Dyiar il loveste cu piciorul intr-o zona foarte sensibila apoi fuge in incaperea alaturata unde se incuie si pune o masa la usa baricadand-o.

CITESTE SI: LEGEA PAMANTULUI 18 MAI 2015, EPISODUL 32 REZUMAT. Zilan vrea sa o impuste pe Dicle

Articole asemănătoare

Mirela Boureanu Vaida: Sunt tare fericita! Va multumesc pentru miile de cuvinte frumoase

Lucy Ionesco

FERMA VEDETELOR FERMIERUL SAPTAMANII. Dan Helciug a fost ales sa-si indrume colegii de competitie

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE 2016. Mesajul Paulei Chirila a surprins pe toata lumea si cu siguranta a deranjat un alt trust de televiziune

Lucy Ionesco