LEGEA PAMANTULUI
Viata bate filmul

LEGEA PAMANTULUI 26 MAI 2015, EPISODUL 38 REZUMAT. Se rupe pacea dintre familiile Bozbey si Pehlivani

Consiliul stapanilor se intruneste la cererea lui Nasir care propune ruperea tratatului de pace dintre familiile Bozbey si Pehlivani. Motivatia acestei solicitari era declaratia lui Mahmut care a recunoscut ca face puscarie in locul lui Omer Bozbey care il omorase pe Kamil Pehlivan cand era mic.

O parte a celor stransi nu sunt de acord cu propunerea lui Nasir si parasesc adunarea insa majoritatea raman pe pozitii si aproba solicitarea. Se hotaraste recuperarea lui Dicle casatorita cu forta in trecut pentru a da soliditate intelegerii.

Nasir ajunge in fata lui Fidan si ii citeste scrisoarea trimisa de Mahmut. Dupa acest episod, Fidan merge la Kureysa si o intreaba despre veridicitatea celor enuntate in scrisoare. Kureysa evita sa spuna daca Omer era vinovat insa Fidan intelege ca si tacerea este un raspuns si promite ca va face tot ceea ce-i sta in putinta pentru ca Dicle sa revina acasa, in sanul familiei ei.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 39 REZUMAT, 27 MAI 2015. Hasan vrea sa-l omoare pe Kadir cu pistolul lui Halil

Imediat ce Halil afla despre consiliul convocat de Nasir vine să-l ameninte cu moartea pentru ca a lucrat pe la spatele lui. Sultan, desi Nasir tocmai era s-o bata pentru ca avea haine noi de la croitor, vine sa-l roage pe Halil sa-i crute sotul, pentru ea si copilul ei.

Dar inainte de asta, Halil observa ca-i lipseste pistolul si il ia pe al omului sau de incredere, nestiind ca al lui i-a fost luat cu intentie. Nasir se intalneste din nou cu Zilan, la locul stiut, si ea ii povesteste despre relatia dintre Gulbahar si Halil, sugerand ca daca se afla, Halil ar fi compromis.

Stiri pe aceeasi tema

EXATLON 2 APRILIE 2018. Kanal D Live. Traseu istoric pentru Faimosi si Razboinici

Ioana Badulescu

CASTIGATOR NEXT STAR 14 APRILIE 2016. A fost show pe scena Next Star

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 AUGUST 2015. Dansul mirilor le pune probleme lui Cristian si Elly

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult