LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 13 DE MARTI 21 APRILIE 2015. Leyla si Omer se intalnesc la deschiderea unui centru medical
Viata bate filmul

LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 13 DE MARTI 21 APRILIE 2015. Leyla si Omer se intalnesc la deschiderea unui centru medical

Relatia dintre nurori nu este una foarte cordiala. Dicle ii cere lui Zilan sa-i arate cearsaful patat de sange soacrei lor insa nu o face pe un ton prea cordial. Chiar si cand stau la masa impreuna cu soacra lor, cele doua isi arunca vorbe grele care ar fi putut degenera intr-o noua cearta.

Zilan nu trece cu vederea situatia creata si i se destainuie mamaei sale. Discuta impreuna cu aceasta despre cum va trebui sa actioneze mai departe si trage concluzia ca nu ar strica sa-i puna bete in roate casniciei lui Dicle.

Kureysa se doreste a fi un moderator al relatiei tensionate dintre cele doua nurori ale sale. Le marturiseste ca pentru ea amandoua sunt la fel si nu o va avantaja pe niciuna dintre ele.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 14 DE MIERCURI 22 APRILIE 2015. Omer si Leyla au o intalnire terminata amical

Are loc o festivitate de deschidere a unei noi policlinici la care va lucra de acum incolo Leyla. Are loc o intalnire intre Leyla si Omer Bozbey, noul aga, insa aceasta nu este una cordiala caci intre ei exista o antipatie cladita in timp.

Leyla se simte nevoita sa stea la masa fata in fata cu Omer desi nu si-ar fi dorit acest lucru. Dupa ceremonie se va plange insa unei prietene de la Istanbul insa nici Omer nu poate uita intalnirea cu Leyla. Omer discuta cu Celil si ii marturiseste acestuia ca regreta pasul facut de a se casatori cu Dicle.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 OCTOMBRIE 2015. Emanuel, replica taioasa la adresa unui mesaj trimis din afara casei MPFM5

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 OCTOMBRIE. Lavinia si Eduard, fosti concurenti MPFM 5, au luat o decizie SOC!

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EP 96 REZUMAT, 13 IULIE 2016. BAHAR, lovita de actiunile lui Mehmet si Arzu

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult