14.4 C
România
27 octombrie 2020
legea pamantului 11 mai
Viata bate filmul

LEGEA PAMANTULUI 11 MAI 2015, EPISODUL 27 REZUMAT DETALIAT. Kadir o elibereaza pe Ceylan din mainile proxenetilor

Leyla asista la o n0ua confruntare fizica intre Omer si Halil. Reuseste cu greu sa opreasca bataia la finalul careia Omer pleaca. Leyla ii face observatie lui Halil si ii impune sa nu mai fie atat de posesiva cu ea.

Kadir este pe urmele lui Ceylan si o gaseste intr-un bar. Joaca rolul unui client interesat de prostituate si o inchiriaza pe Ceylan pentru o ora. Kadir o cearta pe tanara si o umileste pentru felul in care a ajuns.

La plecare, barbatul ii arunca umilitor banii pe care ii datora proxenetului acesteia pentru ora petrecuta cu Ceylan. Gulbahar este si ea prezenat in bar si asista la o incaierare generala pe care ea o pune pe seama faptului ele urmau sa fie salvate.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 28 REZUMAT, 12 MAI 2015. Minciuna lui Zilan este data in vileag

Gulbagar aruncase un biletel in care spune ca ea si fiica ei au fost rapite insa adevarul era ca bataie era doar o reglare intre doua gasti rivale din acea zona.

Kadir gaseste intr-un taziu biletul si se intoarce la cele doua femei. Se confrunta cu proxenetul lor si reuseste sa o elibereze pe Ceylan, nu insa si pe Gulbahar. O duce pe tanara la un alt hotel fara asti ca deja isi atrasese o mare problema pe cap.

CITESTE SI: LEGEA PAMANTULUI 8 MAI 2015, EPISODUL 26 REZUMAT. Kureysa se cearta cu Fidan si reincepe razboiul dintre cele doua familii

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 11 AUGUST 2015. Ana, campioana schimbarilor de look

Delia Ion

MPFM 5 DECEMBRIE 2015. Regrete si suspine in casa MPFM5 insa totul a fost pentru o <>

Delia Ion

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 FEBRUARIE 2017. Evenimente spectaculoase in ultima gala a sezonului

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult