7.9 C
România
28 octombrie 2020
LEGEA PAMANTULUI
Viata bate filmul

LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 29 REZUMAT, 13 MAI 2015. Kureysa il forteaza pe Omer sa se casatoreasca civil cu Dicle

Kureysa afla de noile incidentele dintre Halil si Omer. Simte ca lucrurile au luat-o pe o traiectorie nedorita si se decide sa-l forteze pe Omer sa se casatoreasca civil cu Dicle. Grabeste evenimentele si casatoria are loc chiar in propria casa, in prezenta lui Halil, a lui Fidan si a catorva servitori care aveau rol de martori.

Kureysa isi ia in serios rolul de conducatoare a familiei si ajunge la concluzia ca urmatorul lucru care trebuie facut de urgenta este indepartarea definitiva a Leylei, o continua ispita pentru Omer.

Ii pune pe cei trei barbati in a caror masina se urcase Leyla sa o duca intr-un loc izolat unde urma sa fie retinuta pana la noi ordine. Il informeaza apoi pe Halil ca Leyla este tinuta cu forta de cei trei barbati si Halil pleaca in graba sa o salveze.
Halil nu face rabat de la nimic pentru a o salva pe Leyla insa lucrurile tins sa se complice mai mult decat se asteptau Halil si Leyla.

HOTWEEK VA RECOMANDA SI: LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 30 REZUMAT, 14 MAI 2015. Omer moare dupa ce a fost impuscat de oamnenii lui Hasan

Kadir pleaca in tromba spre Mardin cu o masina in care se afla si Ceylan. Sunt urmariti insa de Hasan si mini-razboiul nu poate fi impiedicat.

Kadir il cheama in ajutor pe Omer si cele doua tabere incep schimburile de focuri. Din pacate Omer este atins de un glont si cade la pamant.

CITESTE SI: LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 28 REZUMAT, 12 MAI 2015. Minciuna lui Zilan este data in vileag

Stiri pe aceeasi tema

ROMANII AU TALENT, 22 mai 2015 LIVE: Inca 3 castigatori merg in finala ROMANII AU TALENT

Cristiana Petrariu Bota

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL, 17 DECEMBRIE 2016. Andreea si Cristina Mihaela, tinute de senzatie in finala

Cristiana Petrariu Bota

INSCRIERE LICEU 2016, REPARTIZARE COMPUTERIZATA LICEU 2016. Totul despre Admiterea la Liceu 2016

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult