5.9 C
România
29 octombrie 2020
LEGEA PAMANTULUI EPSODUL 3 REZUMAT, 7 APRILIE 2015. Leyla renunta la casatoria cu Omer
Viata bate filmul

LEGEA PAMANTULUI EPSODUL 3 REZUMAT, 7 APRILIE 2015. Leyla renunta la casatoria cu Omer

Leyla ramane surprinsa afle despre accidentul lui Omar si despre viata periculoasa pe care o are familia acestuia, in Mardin. Decide sa se delimiteze de actualul sau logodnic si renunta la casatorie, incurajata in acest sens si de mama ei.

Omar isi revine dupa o perioada destul de indelungata si incearca sa reintre in gratiile lui Leyla insa mama acesteia face tot posibilul pentru a-si tine fiica la distanta de el.

Dicle, sora lui Halil face tot posibilul pentru a-l cuceri pe Omar insa marea rivalitate dintre cele doua familii dar si faptul ca Omar este indragostit de Leyla o determina pe aceasta sa recurga la gestul suicidal de a-si taia venele.

Politia banuieste ca atacul asupra lui Omar fusese regizat de Halil motiv pentru care incepe cercetarile indreptate impotriva acestuia. Totul decurge in defavoarea lui Halil caci localnicii incep sa-i conteste calitatea de lider al comunitatii.

Oamenii din Mardin nu mai par dispusi sa stea sub autoritatea sefului Halil si incep sa asculte tot mai mult de familia Bozbey, de Omer si de fratele lui mai mic, Kadir.

CITESTE SI: LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 2 REZUMAT, 6 APRILIE 2015. Omar ajunge in Mardin si este ranit dupa un atac al oamenilor lui Halil

Stiri pe aceeasi tema

DILA EPISODUL 41, 26 IUNIE 2015. Suat il aresteaza pe Riza dupa ce strange probe pentru uciderea lui Ihsan

Delia Ion

UN DESTIN LA RASCRUCE EPISODUL 3, 26 AUGUST 2015. Neriman merge la Macit pentru a recupera bratara

Delia Ion

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 16 REZUMAT, 29 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult