2.6 C
România
20 octombrie 2021
Legea salarizarii, discutata de premierul Ciolos cu vicepremierii Dancu si Borc
Politica

Legea salarizarii, discutata de premierul Ciolos cu vicepremierii Dancu si Borc

Legea salarizarii unitare a fost discutata, marti, de premierul Dacian Ciolos cu vicepremierii Vasile Dancu si Costin Borc. Anuntul a fost facut de Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Dacian Ciolos a precizat ca s-a intalnit cu cei doi vicepremieri cu care a discutat despre legea salarizarii unitare, dar si despre organizarea alegerilor si despre strategia anti-saracie care urmeaza a fi lansata in curand.

„M-am intalnit de dimineata cu vicepremierii Vasile Dancu si Costin Borc. Am discutat temele care ne preucupa pe termen lung si unde avem de luat decizii strategice: legea salarizarii, organizarea alegerilor si strategia anti-saracie pe care ne pregatim sa o lansam zilele imediat urmatoare”, a scris Dacian Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Vezi si: LEGEA SALARIZARII UNITARE. Criteriile de performanta pe legea salarizarii, asteptate la Ministerul Muncii

Ce salariu va avea un profesor debutant sau un invatator cu studii medii

Legea salarizarii de pe vremea lui Boc a facut o gaura de 7 miliarde de lei in buget

Ministerul Muncii va solicita Guvernului, prin Memorandum, constituirea unei comisii care sa se ocupe de revizuirea proiectului Legii salarizarii unitare si, ulterior, de consultarea cu ministerele pe marginea acestui document.

Ministerul Muncii a explicat ca rezultatul va fi o lege care sa ofere predictibilitate angajatilor, care vor cunoaste astfel care le va fi venitul. In al doilea rand, aceasta va asigura o echitate, iar cei care au acelasi nivel de studii, aceeasi vechime, care beneficiaza de sporuri, pe orizontala, ar urma sa beneficieze de acelasi salariu. Proiectul va avea in vedere si sistemul de avansare.

Stiri pe aceeasi tema

Guvernul Orban 2 si programul de guvernare modificat a fost validat de PNL si urmeaza a intra in Parlament

Cristiana Petrariu Bota

Dancila: Liviu Dragnea vrea sa ducem acest program de guvernare la bun sfarsit. La motiune, parlamentarii PSD nu vor vota deloc

Cristiana Petrariu Bota

Ciolos, despre informatia ca ar fi fiul nelegitim al lui George Soros: O sa las mostenire miliardele daca se dovedeste asta

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult