Klaus Iohannis
Politica

Legi promulgate de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, mai multe decrete. Printre acestea se numara si legea care prevede instituirea Zilei nationale a padurilor in data de 25 martie. Legea are ca scop cresterea gradului de responsabilizare asupra gestionarii, conservarii si dezvoltarii durabile a tuturor tipurilor de paduri, in beneficiul generatiilor prezente si viitoare.

Autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura, administratorii padurilor proprietate publica a statului, ocoalele silvice private, impreuna cu autoritatile publice locale si organizatiile neguvernamentale, pot organiza manifestari si actiuni publice dedicate sarbatoririi Zilei nationale a padurilor.

Presedintele Klaus Iohannis a mai semnat, luni, decretele privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 289/2002 privind perdelele forestiere de protectie, a Legii pentru modificarea si completarea art. 5 din Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si munitiilor si a Legii privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata.

Stiri pe aceeasi tema

Iohannis: Sunt impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

Ce am invatat de la alegerile locale de duminica: PNL, cu presedintele Romaniei cu tot, platesc pentru faptul ca nu fac nimic

Cristiana Petrariu Bota

Mihai Chirica la RFI: PSD sa schimbe conducerea, astfel incat sa poata recupera pasii pierduti in 2017

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult