Klaus Iohannis
Politica

Legi promulgate de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, mai multe decrete. Printre acestea se numara si legea care prevede instituirea Zilei nationale a padurilor in data de 25 martie. Legea are ca scop cresterea gradului de responsabilizare asupra gestionarii, conservarii si dezvoltarii durabile a tuturor tipurilor de paduri, in beneficiul generatiilor prezente si viitoare.

Autoritatea publica centrala care raspunde de silvicultura, administratorii padurilor proprietate publica a statului, ocoalele silvice private, impreuna cu autoritatile publice locale si organizatiile neguvernamentale, pot organiza manifestari si actiuni publice dedicate sarbatoririi Zilei nationale a padurilor.

Presedintele Klaus Iohannis a mai semnat, luni, decretele privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 289/2002 privind perdelele forestiere de protectie, a Legii pentru modificarea si completarea art. 5 din Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si munitiilor si a Legii privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata.

Stiri pe aceeasi tema

Liviu Dragnea conduce prima sedinta a PSD in calitate de sef

Cristiana Petrariu Bota

SONDAJ IRES. 55% dintre romani sunt pesimisti cu privire la viitorul tarii

Cristiana Petrariu Bota

Ioan Rus ii socheaza pe romanii din diaspora: Copiii se fac golani acasa si nevasta curva

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult