-4.6 C
România
26 ianuarie 2022
Life

Liceul de Arte Nicolae Tonitza organizeaza o expozitie caritabila pentru victimele de la Colectiv

Elevii Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din Bucuresti organizează marți, 10 noiembrie 2015, expoziția caritabilă ” Să dăm culoare vieții!”, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Vernisajul expoziției are loc la Clubul Țăranului Român, la ora 18:00, iar de la ora 20:00 se desfășoară concertul trupei White Mahala.

„Cu toții știm urmările carnagiului de la Colectiv. Așadar din lipsa de timp și pentru a asigura eficienta evenimentului, va invit fără alte adaosuri metaforice sa participați la expoziția caritabilă organizata de elevii liceului Nicolae Tonitza. Se vor expune pentru vânzare lucrări realizate de noi, elevii, iar banii strânși vor fi donați victimelor incendiului de la Colectiv prin intermediul campaniei Nouă ne pasă a postului Pro TV. Evenimentul are loc marți, 10 noiembrie de la ora 18.00 la Clubul Țăranului Român. Noi vindem artă, dumneavoastră cumpărați vindecare”, este promovat evenimentul pe Facebook.

„Noi suntem pe atât de indestructibili pe cât ne considerăm a fi. Când adulții spun cu acel zâmbet viclean și stupid adolescenții cred că sunt invincibili, ei nu știu câtă dreptate au. Nu trebuie să fim niciodată lipsiți de speranță, deoarece nu putem fi niciodată distruși ireparabil. Noi credem că suntem invincibili deoarece chiar suntem. Nu putem să ne naștem și nu putem muri. Precum orice formă de energie, putem doar să ne schimbăm aspectul, mărimea și manifestarea”.

„Mutăm arta din spațiile „underground” unde în genere este nevoită să se manifeste, într-un cadru elegant și SIGUR! SHARE ART TO RAISE CARE! Proiect susținut de: Liceul de Arte Plastice ” Nicolae Tonitza” , Galeria Montage și Clubul Țăranului Român”, se mai arata in prezentarea evenimentului.

Stiri pe aceeasi tema

Poti castiga o excursie la Bruxelles! Concurs de idei dedicat tinerilor

Cristiana Petrariu Bota

Radacina de papadie, planta minune care topeste celulele canceroase

Cristiana Petrariu Bota

SELENA GOMEZ: Nu vreau ca fanii sa-mi controleze viata!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult