Life

Liceul de Arte Nicolae Tonitza organizeaza o expozitie caritabila pentru victimele de la Colectiv

Elevii Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din Bucuresti organizează marți, 10 noiembrie 2015, expoziția caritabilă ” Să dăm culoare vieții!”, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Vernisajul expoziției are loc la Clubul Țăranului Român, la ora 18:00, iar de la ora 20:00 se desfășoară concertul trupei White Mahala.

„Cu toții știm urmările carnagiului de la Colectiv. Așadar din lipsa de timp și pentru a asigura eficienta evenimentului, va invit fără alte adaosuri metaforice sa participați la expoziția caritabilă organizata de elevii liceului Nicolae Tonitza. Se vor expune pentru vânzare lucrări realizate de noi, elevii, iar banii strânși vor fi donați victimelor incendiului de la Colectiv prin intermediul campaniei Nouă ne pasă a postului Pro TV. Evenimentul are loc marți, 10 noiembrie de la ora 18.00 la Clubul Țăranului Român. Noi vindem artă, dumneavoastră cumpărați vindecare”, este promovat evenimentul pe Facebook.

„Noi suntem pe atât de indestructibili pe cât ne considerăm a fi. Când adulții spun cu acel zâmbet viclean și stupid adolescenții cred că sunt invincibili, ei nu știu câtă dreptate au. Nu trebuie să fim niciodată lipsiți de speranță, deoarece nu putem fi niciodată distruși ireparabil. Noi credem că suntem invincibili deoarece chiar suntem. Nu putem să ne naștem și nu putem muri. Precum orice formă de energie, putem doar să ne schimbăm aspectul, mărimea și manifestarea”.

„Mutăm arta din spațiile „underground” unde în genere este nevoită să se manifeste, într-un cadru elegant și SIGUR! SHARE ART TO RAISE CARE! Proiect susținut de: Liceul de Arte Plastice ” Nicolae Tonitza” , Galeria Montage și Clubul Țăranului Român”, se mai arata in prezentarea evenimentului.

Stiri pe aceeasi tema

Andreea Esca a vorbit cu cea care o va inlocui la pupitrul stirilor

Cristiana Petrariu Bota

Cele mai eficiente exercitii pentru relaxare si un somn odihnitor

Cristiana Petrariu Bota

Buzdugan si Morar, reclamati la Politie de un blogger care ii acuza ca i-ar fi furat poantele

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult