Programul de guvernare al PNL - Comunicat de presa
Politica

Lider PNL Bistrita: Toti ne gandim cum sa ne aranjam neamurile si prietenii in 2016. De 25 de ani numai asta facem!

Un lider din PNL Bistrita ar fi declarat, in cadrul unei sedinte la care au participat mai multi lideri de partid de la centru, ca de 25 de ani toti se gandesc cum sa-si aranjeze neamurile si prietenii dupa ce castiga alegerile, ceea ce s-ar putea intampla si dupa alegerile din 2016, acesta afirmand ca s-a saturat de astfel de practici, amenintand chiar ca nu se va duce la vot, daca „gandim asa”.

Declaratiile liderului PNL Bistrita fac parte dintr-o serie de stenograme publicate, duminica, de site-ul stiripesurse.ro. Liberalul ar fi facut aceste afirmatii catre Alina Gorghiu, Teodor Atanasiu sau Marian Petrache).

Daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile sale, atunci inseamna ca in teritoriu deja s-au stabilit directorii pentru cand PNL va prelua guvernarea, apropiati si neamuri avand deja au locuri pregatite de directori in deconcentrate.

Vezi si: STENOGRAME PNL: Ce spune Teodor Atanasiu despre declaratiile facute in sedinta PNL Bistrita

HotWeek.ro iti recomanda si: STENOGRAME PNL BISTRITA. Atanasiu declara ca Predoiu nu va fi premier si ca PNL nu mai are nevoie de PDL

„Stiti cum suntem noi acum? Ca doi oameni care se iau si tot timpul neamurile mele, neamurile tale, deci neamurile noastre. Cred ca doar noi alimentam diferenta asta intre noi. Trebuie sa alegem pe care ii mai bun… si candidat de primar indiferent ca e fostul PD, poate sa vina unul de la taranisti sau sa ne gandim doar ca trebuie sa castigam. Si toata tevatura asta acum… noi trebuie sa ne gandim ca in 2016 sa ajungem la guvernare si toti ne gandim cum sa ne aranjam neamurile in 2016. Pai eu zic cum sa alegem sa castigam alegerile din 2016 si apoi vedem noi cum ne-om aranja prietenii si neamurile.

Ca daca gandim asa, eu ca un vechi liberal nu mai votez, nu ma mai duc la vot. Daca eu de acum aflu ca director acolo o sa fie ala pentru ca e prietem cu viitorul presedinte al PNL Bistrita, director acolo o sa fie sotia aluia ca ala e prieten cu nu stiu cine. Eu m-am saturat de chestiile astea pentru ca de 25 de ani numai asta facem – ori noi ori PSD-ul, cum ajungem la guvernare, ne aranjam neamurile. Nu conteaza ca unul e mai bun decat altul – de ce a ajuns acolo director in deconcentrate? Aud ca director nu stiu unde e amanta lui Popescu. (rasete in sala) Pe Popescu el l-a facut vicepresedinte”, ar fi spus liberalul din Bistrita.

Articole asemănătoare

Guvernul desfiinteaza de facto taxa de 3% din cifra de afaceri a companiilor din telecomunicatii

Lucy Ionesco

Ion Cristoiu: Tiberiu Nitu e drogat sau e ticalos?! A luat in seama plangerea penala fantasmagorica a lui Vadim impotriva lui Basescu

Lucy Ionesco

Melescanu catre Tariceanu: Esti responsabil pentru ca ALDE nu are candidat. Calin, culegi ce ai semanat, vant si dezbinare!

Ioana Badulescu