Liderii PSD, suparati ca Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu la Transporturi: Suntem socati, este inadmisibil!

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 20, 2018 14:41

Liderii PSD, suparati ca Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu la Transporturi: Suntem socati, este inadmisibil!

Liderii PSD se declara suparati de refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-i numi pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer la Ministerul Transporturilor si respectiv la Ministerul Dezvoltarii. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, s-a declarat revoltat si socat de gestul lui Klaus Iohannis, pe care l-a catalogat drept “halucinant”. 

„La cald va spun, suntem socati. Este inadmisibil! Are din ce in ce mai mult reactii din astea halucinante. Nu vorbim numai de sabotarea Guvernului Romaniei, ci de sabotarea continua a intereselor Romaniei. Sa refuzi doi ministri… pe ce considerente? (…) Ne-am obisnuit cu reactiile domnului Iohannis”, a declarant Codrin Stefanescu la Antena3.

Presedintele Klaus Iohannis a declarant ca nu accepta numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe cea a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

Mai multe detalii: Iohannis nu este de acord cu numirea Olgutei Vasilescu la Transporturi, din lista lipseste si Ilan Laufer: Solutia corecta ar fi fost inlocuirea acestui Guvern

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.