Lidl retrage de urgenta doua produse de pe piata, contravaloarea lor va fi restituita fara bon fiscal

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 27, 2019 14:49

Lidl retrage de urgenta doua produse de pe piata, contravaloarea lor va fi restituita fara bon fiscal

Lidl a anuntat ca retrage de urgenta doua produse de pe piata, contravaloarea lor urmand a fi restituita fara bon fiscal. Astfel, Lidl a anuntat ca retrage de pe piata „Chef Select, sandwich”, sortimentele ”Pui si bacon prajit” si ”Salam de Sibiu si cascaval, 200g“, care contin faina de soia, nedeclarata pe eticheta.

Lidl retrage cele doua produse de pe piata, acestea nefiind recomandate persoanelor cu alergii la soia.

”S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheama preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“, indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat ca produsele afectate contin faina de soia nedeclarata pe eticheta. Din cauza posibilelor reactii alergice la ingerare, clientii cu alergie la soia ar trebui sa tina cont neaparat de retragere si sa nu consume in niciun caz produsele. Avand in vedere posibilele reactii alergice in urma consumului, clientii alergici la soia trebuie sa acorde o atentie absoluta acestei rechemari. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum”, se arata intr-un anunt postat pe site-ul ANSVSA.

Produsele pot fi returnate in toate magazinele Lidl Romania. Contravaloarea lor va fi restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.