Liga Alesilor Locali ai PNL de la Constanta. Gorghiu: Inca mai sper ca alegerile locale vor fi un meci cu doua reprize

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 2, 2016 15:01

Liga Alesilor Locali ai PNL de la Constanta. Gorghiu: Inca mai sper ca alegerile locale vor fi un meci cu doua reprize

Liga Alesilor Locali ai PNL s-a reunit, sambata, in Sala Sporturilor de la Constanta. La eveniment participa peste 1.000 de delegati si candidati liberali la alegerile locale, discursurile liderilor nationali avand scop mobilizator. Alina Gorghiu a declarat ca inca mai spera ca alegerile locale vor fi un meci cu doua reprize si a cerut mobilizare in randul liberalilor pentru ca alegerile se castiga greu.

“Societatea romaneasca s-a maturizat asteapta o schimbare dinspre clasa politica inspre ea. PNL are obligatia sa reduca decalajul dintre regiuni. Inca mai sper ca alegerile locale vor fi un meci cu doua reprize. Mobilizati-va si concentrati-va pentru ca alegerile se castiga greu dar bucuria de dupa merita toate eforturile”, a declarat Alina Gorghiu la Constanta.

Afla cele mai noi stiri din Politica

“Fostul guvern a distribuit toate resursele de la guvern catre comunitati conduse de primari PSD, au fidelizat alesi locali si au racolat candidati. Legislatia in domeniul incomptabilitatilor va predispune unor suspiciuni. Romania are categoric nevoie de o reforma administrativa consistenta. Trebuie sa vorbim despre ideea de mai putina politica si mai multa administratie. Primari cu absorbtie mare de fonduri europene au niste salarizii de mizerie. Haideti sa ii premiem pe primarii care stiu sa isi faca treaba cu proiectele europene”, a mai spus Alina Gorghiu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.