Liga Alesilor Locali ai PNL de la Constanta s-a incheiat cu fostul imn al PDL-ului

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 2, 2016 15:26

Liga Alesilor Locali ai PNL de la Constanta s-a incheiat cu fostul imn al PDL-ului

Liga Alesilor Locali ai PNL s-a desfasurat, sambata, la Sala Sporturilor de la Constanta. Evenimentul a reunit peste 1.000 de delegati si candidati liberali la alegerile locale din iunie, in fata carora au tinut discursuri copresedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga, precum si Ludovic Orban, Catalin Predoiu si Ilie Bolojan.

Lucrarile reuniunii liberalilor de la Constanta s-au incheiat in boxe cu melodia “Verde inrourat”, fostul imn al PDL-ului.

Vasile Blaga a tinut sa-i reproseze sefului PSD, Liviu Dragnea, ca a fost in Teleorman joi “la Dragnea acasa unde este cea mai mare scadere economica si nici nu am avut o sala unde sa ne facem sedinta”.

“Nu poti sa aspiri la o victorie in toamna daca nu te comporti cum trebuie la locale. Avand cei mai buni candidati si avand ce le spune romanilor. Am fost joi in Teleorman la Dragnea acasa unde este cea mai mare scadere economica. Nici nu am avut o sala unde sa ne facem sedinta. Intre timp ii intereseaza stadioane pentru liga a patra. Asta este o administratie tipic pesedista. Am fost la Craiova si ce sa vezi? Cel mai mare numar de someri din Romania”, a spus Vasile Blaga la Constanta.

Citeste si: Gorghiu la Constanta: Inca mai sper ca alegerile locale vor fi un meci cu doua reprize

Ludovic Orban le-a spus colegilor liberali ca au obligatia de a castiga aceste alegeri: “nu pentru noi, ci pentru acesti oameni de care si-au batut joc timp de 26 ani!”.

“Astazi dam semnalul inceperii campaniei electorale. Ne luptam in aceasta campanie cu un PSD care inseamna saracie coruptie dezinformare. Trebuie se invingem acest partid care si-a batut joc de Romania. In Bucuresti, in 8 ani de mandat PSD mascat nu s-a construit o parcare, un parc industrial, un parc nou, s-a construit o singura pista de biciclete. Avem obligatia de a castiga aceste alegeri, nu pentru noi, ci pentru acesti oameni de care si-au batut joc timp de 26 ani! Vreau sa aud un strigat de la voi: Izbanda!”, a spus Ludovic Orban.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.